Trött

Jag är galet trött efter att ha städat hela dagen! Eller okej, kanske inte hela dagen... Men en stor del av den :) Dammat, dammsugit, moppat golvet osv. Så här är jätterent och fräscht hemma, otroligt skönt minsann. Jag ska snart gå och lägga mig, imorgon väntas jobb och det allra bästa; min älskling kommer hem imorgon! Åhå vad jag saknar honom! Han kommer runt midnatt, så då ska jag och snuttan möta honom.

Jäklar, det är helt sjukt när man tänker tillbaka. Läste igenom mina meddelanden på facebook, och fann meddelandet från när Christoffer skrev till mig för första gången. Vilket äventyr som började efter det! Massvis med snack på msn, sen bytte vi mobilnummer, smsade varandra... Började vår lilla romans, träffades på stan (fulla och glada). Det var vinter och han höll alltid om mig. Jag följde med honom hem. Gick även hem till honom mitt i nätterna och jag minns att det var snö upp till knäna. Jag minns spänningen och rädslan, för jag visst inte om han skulle välja mig. Men det gjorde han. Och nu är vi så jäkla lyckliga tillsammans. Och jag vill så gärna ha hem mitt hjärta! Imorgon så :) Imorgon får jag se hans vackra ansikte igen. Awwie!


Heartache

Christoffer åkte klockan 14.00 i eftermiddags. Då var jag på jobbet, men jag kände ändå ett sting i bröstet. Jag fortsatte jobba, smsade med mitt hjärta som hade en lång resa framför sig. Runt 19.30 kom jag hem och möttes av en tom lägenhet. Vår älskade Samba kom rusande mot mig och hoppade rätt i famnen på mig. Jag gick ut med henne, kom hem, diskade, städade, satte mig i soffan, såg på film.
Jag ligger i sängen just nu, vår säng. Jag kan inte somna på grund av att jag saknar honom så otroligt mycket. Han ringde innan, och min ögon fylldes av tårar när jag hörde hans röst. Hans mjuka, varma röst. Det är så otroligt tomt utan honom här. Hela min kropp skriker efter honom, jag vill ha hans armar runt mig, känna hans hud mot min. Sanningen är att jag fungerar inte riktigt utan honom. Utan min kärlek, mitt hjärta. Jag älskar honom så jävla mycket.
Även om jag och Christoffer "bara" varit tillsammans i 7 månader, så har vi gått igenom rätt mycket tillsammans. Vi har faktiskt haft det rätt tufft. Men ändå älskar vi varandra oändligt mycket, och jag kan inte ens vara ifrån honom några timmar utan att det känns som om en bit av mig saknas. Jag saknar hans lukt, hans skratt, hans leende, hans bus med Samba, hans ret med mig. Jag saknar allt med honom.
Christoffer, älskling. Jag älskar dig, och jag hoppas dagarna rusar förbi. För det är ren tortyr att vara utan dig. Fyfan vad jag älskar dig! Ska lägga mig nu, och försöka sova igen. Ska ligga på din kudde, tänka på dig, mig, oss - vår framtid. Och andas in din lukt. Ingen gör mig så trygg som du.
/ Din tussilago


Ute på vift

Sitter just nu på Skedgången 9 i Frennarp... That's right, jag är hos mamma! Lovade att hjälpa Bella med datorn, så skulle egentligen kommit igårkväll men fick jobba fram till ca. 19.15 och därefter trallade jag, Christoffer och Samba till Tom och Lena. Satt där en stund och sen gick vi hem och beställde pizza! Åhå, det var gott! Vi kollade på Prince of Persia - Sands of time med. Längesedan jag såg en så dålig film. Jag gillade den verkligen inte.
Efter filmen spelade vi lite Devil May Cry, och sedan somnade vi gott. Jag gick upp imorse vid halv nio tiden, cyklade hem till mamma vid nio, och var här fem min senare. Gick riktigt fort att cykla idag. Det gillar vi!
Idag börjar jag vid 11, har nog stängning idag med tror jag. Sen blir det eventuellt att dra hem till Jennifer som fyller år idag. GRATTIS JENNIFER!!  Åh, klippte mig igår med minsann. Lön, ni vet! Min första lön, någonsin. Kändes bra!
Nej nu ska jag ner till mamma. Inlägget blev lite hastigt och lustigt men så kan det bli ibland!
(Förresten, funderar på filmkväll på lördag. Både jag och Sara vill se The Human Centipede. Hoppas jag kan dra ihop något, ciao!)


Barn, matlagning, ont i fötterna ...

... betyder inte mindre än att jag har jobbat som en gnu sen jag började! Men jag klagar inte, jag stortrivs och har faktiskt väldigt kul på jobbet. Jag har även fått min första lön (glad tjej!), och jag kan nu stolt och glatt betala hyran själv. Det har ju varit lite ostadigt ekonomiskt men det verkar som om det ska lösa sig nu. Dessutom har Christoffer fått ett nytt jobb som han tycker verkar vara jätteintressant. Den 30e åker han upp till Stockholm på utbildning, sen kör han igång på sitt nya jobb. Grattis älskling!!
Samba har fått ett våteksem och går på penicillin, så varje morgon/varje kväll proppar vi ner två tabletter i halsen på henne. Stackars snuttan :( Men hon  tycker nog inte att det är så farligt, det är nog mest läskigt att hon inte får tugga på det tror jag. Men men, det börjar redan se bättre ut!
Annars är allt bra med oss, vi har även köpt lite nya saker och fått en finare lägenhet! Ännu finare kan man säga. Vi köpte en ny soffa på Chili, den är svartbrun och är mycket finare än den på bilden nedanför. Tvåsits-soffan satte vi in i datorrumet, Christoffer har även byggt en liten hylla här inne och satt upp alla tavlor (plus att mattan ligger här inne nu med) så här är jättehemtrevligt nu! Även Samba har fått en säng, Christoffer köpte en fin liten säng till henne som hon har i vardagsrummet nu. Självklart ligger hennes älskade filt i den! Ett nytt kylskåp har vi också fått och snart läggs det nytt golv i köket.
Fyfan vad det är bra just nu. Sara är förresten en ängel som tog Samba till veterinären. Syster, du är guld värd!
Nej nu ska jag ut och äta lite glass och sätta mig i soffan, men ska försöka uppdatera här mycket oftare! (Om jag fortfarande har några läsare...?)


Jobb, jobb och jobb!

Lite kass uppdatering kanske, men jag jobbar rätt mycket nu så det är anledningen till min dåliga uppdatering! Jag slutade mitt pass för en timme sedan, och jag kom hem till en nystädad lägenhet, och min kärlek ska snart laga god mat också. Han är så jävla bra, fyfan vad jag älskar honom! Vi var en sväng inne på marinfestivalen igår, men det var på tok för mycket folk för min smak så jag orkade inte med det så vi gick hem och kollade på Bleach istället.
Mysigt värre (: Nej, nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall. Börjar vid fyra tiden imorgon, ska vara med på ett kalas, men på tisdag är jag ledig! Och då ska det tvättas, ahr redan bokat tvättid. Man kallar mig duktig!
Fick höra idag att mina kollegor trodde jag gått på hotell och resturang för att jag var så snabb i köket, så dem blev lite paffa när jag sa att jag nyss gått ut gymnasiet där jag läst samhäll/journalistik. Men det var kul, det tyder ju på att jag gör ett bra jobb! Dessutom är alla så jävla trevliga och schyssta så det är galet kul!
Men nu ska jag duscha, ciao!