Längtar

Jag vill att 11 juni ska komma nu. 12 dagar kvar, och då får vi springa ut. Ut med studentmössorna och studentklänningen, åka på flaket, gå igenom stan medan alla står och ser på oss. Lägger saker om halsen på oss medan vi gapar "Vi har tagit studeeeenten!". Usch vad jag längtar. Skoldagarna nu verkar bara onödiga och tråkiga. Betygen är satta så jag förstår inte riktigt vad vi ska där och göra, och ha vanliga lektioner. Imorgon har vi bara naturkunskap, iaf jag som ska göra småsaker i naturkunskapen. Men jag slutar vid lunch. Sen på onsdag och torsdag är det foto som vanligt antar jag. Eller nej, nu dubbekollade jag bara för det. På onsdag ska vi lämna in kursböcker, fotoutrustning osv. och på torsdag "bedrivs ingen undervisning" så ingenting på torsdag heller. Sen är det fredag, kanske har någon lektion där. Måndagar har vi inga lektioner men på kvällen blir det Wild West Steakhouse där vi ska ha vår studentmiddag! Det ser jag fram emot. Tisdagen därefter är det den 8:e och då ska vi (treorna) klä ut oss till pirater eller sjömän för vi ska på skattjakt! Spännande det där. Sedan är det någon dag vi ska ha en uppvisning eller något, fattar ingenting men men! Och sedan den 11 juni är det dags!
Åh, vad jag längtar!


Födelsedag
Emil och EllenMumma

Bland annat:


Danmark

Vi åkte till Danmark för att handla inför min student, mmm!
Men vädret var verkligen emot oss idag, regnade och blåste som satan.ÄlsklingenNytatueradJennifer och Sara

Samba och JenniferGrillning

Vi grillade ju i lördags, och detta var den enda bilden jag hann ta innan solen försvann.
Min storasyster Sara på bilden f.ö.Otur

Vi fick tyvärr inte lägenheten. Himla otur, men men. Det är bara att söka vidare och hoppas på det bästa. Om Sara och Robban flyttar så vill jag och Christoffer ta över den lägenheten. Men det är inte ens säkert att dem ska flytta så vi får se helt enkelt.
Förresten så bestämde jag mig för att slå ihop fotobloggen och min privata blogg, så nu är detta både och! Kanske lite roligare att läsa med när det kommer in lite mer bilder och så.


Fina flickor

Johanna skulle idag fota Ottilia i studion för Ottilia ska tydligen skapa en ny blogg, och hon ville ha en headerbild! Men jag tog över kameran och fotade dem två tillsammans istället, dem är ju som Bill och Bull! :D (Förresten, har ni tänkt på att Ottilia + Johanna = OJ? Detta kan förklara en del, som sagt: Bill och Bull.)

Bakgrunden blev väldigt grå på bilden men den är egentligen vit. Men min bloggbakgrund är så kritvit att det blir grått :(


VänskapSigge

Vår egna lilla "gammelman" fick stå modell när jag testade mitt nya objektiv.
Han fyller 12 detta året, så gammal är han absolut.


Hejhej!

Har ny blogg, så testar lite!