Mobilblogg

Jag har precis gjort mig iordning och ska strax sticka till jobbet. Tror det blir en lugn dag i och med att det är så fint väder. Men tre kalas i alla fall, det är ju alltid något! Igår var det lite fest här, jag satt i mjukisbyxot men hade riktigt kul ändå. Spelade ölspel (jag drack Ramlösa Ananas) och dem andra blev fulla. Hjärtat hängde med ut på krogen sen så när alla gått röjde jag upp alla flaskor och burkar,sen tog jag mitt godis och kollade lite på TV! Helt okej fredag faktiskt. Idag är det Valborg, jag ska börja med att jobba och senare ska vi hem till mamma och pappa för lite fest och massor av grillat! Nu måste jag cykla :3


Glad tjej

Som ni ser, så vann jag designtävlingen jag var med i! Är ritkigt nöjd och är därför på ett strålande humör idag, har busat runt med Samba och kan inte sitta stilla (ni kan ju förstå hur jobbigt det är att platta håret!).
Filmen igår var väldigt bra men jag gillade inte riktigt deras tolkning av asagudarna... Jag är väldigt kräsen när det kommer till myter och legender - rätt ska vara rätt! Sen var ljudet alldeles för högt, jag fick hålla för öronen i vissa scener, och jag tål ändå rätt högt ljud. Det gjorde alltså ont i öronen. Irriterande, är det bara hörselskadade som jobbar på biografen i Hamstad? Man kan ju undra :3
3D effekterna var riktigt häftiga när det var långsamma rörelser, som t.ex snöflingorna som föll - där trodde jag ett tag att jag kunde räcka ut handen och ta en! Fast är det snabba häftiga rörelse så blir inte 3D effekten så stor. Men allt som allt, var det riktigt roligt att gå på bio (även om jag låter som en gnällkärring)! Roligt att det går en röd tråd genom Iron Man 1 & 2, The Incredible Hulk och nu Thor. SHIELD dyker upp lite här och var, vilket är den röda tråden. Senare kommer fler superhjältefilmer och alla superhjältar kommer liksom samlas upp i en sista film. Lite som Justice Leauge. Rätt häftigt! Men det bästa av allt var att sitta där med hjärtat, bara han och jag.

Lammet på bilden nedanför är mormors flasklamm som hon har ute i Kvibille, stackarns mamma dog vid födseln så han är inte riktigt så stor som han borde vara + att han är helt ensam. Ingen tacka vill mata honom och inget lamm vill leka med honom så han ligger bara där i hagen. Stackars liten. Det händer dock att mormor låter honom vara i huset, det hade hon alltid förr. Små lamm som bodde inne i huset. Det var så kul att se som liten, små lamm som rände mormor runt fötterna som katter. Söt är han i alla fall 
Bio ikväll med världens bästa
Ikväll ska jag och hjärtat på bio! Vi ska se Thor, underbart. Och imorgon ska vi grilla, antagligen på lördag också. Sommaren har börjat riktigt bra (för den här värmen är fanimig inte "vårig").
Bilden ovan är min och Christoffers konversation på Skype, jag tyckte den förtjänade att vara uppe på bloggen, så alla ni som läser förstår hur jäkla kickass jag är på martial arts! (Vi kan väl låtsas iaf?) Jag har hört tals om Bruce Lee förut, och för några dagar sen kolla vi på en film om martial arts som heter Ip Man (jättebra f.ö) så har jag fått dille på det nu, martial arts. Tycker det är så jäkla häftigt så det inte är sant! Och den här killen då "Ip Man" var tydligen den som kom på Wing Chun, och man ser en glimt av Bruce Lee i filmen. Då suckade Christoffer, som inte alls gillar denna människa, och jag frågade varför. Då berättade han att Bruce Lee har typ härmat Wing Chun, gjort en spinoff på det och lagt till lite (läs: mycket) ljud när han slår och kallar det för Jeet Kune Do som är en egen martial arts typ. Om jag förstått det hela rätt. Och det tycker jag är lite svinigt faktiskt. Då är Jackie Chan mycket coolare. Right?


Mycket nödvändigt inlägg, eller hur? Nu ska jag i alla fall städa lite till, har även tvättat och hängt upp sju maskiner tvätt idag. Inte alls tråkigt.


Det är lättare om man är tvåWhere troubles melt like lemon drops.Designtävling

Jag är med i en designtävling arrangerad av Photogrophybyristo. En grym kvinna, mamma som inte bara tar fina bilder utan hon gör även fina bloggdesigner! Och jag är med i den här tävlingen för jag har länge velat ha en design som har det där "lilla extra". Och denna designen som är med i tävlingen lyfter fram fotona på ett sätt som jag verkligen vill att dem ska lyftas fram.
Så jag hoppas med alla fingrar och tår jag kan 


Vi var barn som ingen ondska kunde nå


Photogrophybybyristo

Slänger iväg en länk till en trebarns-mamma som har otroligt söta barn, och som tar otroligt fina bilder!
Blir fotosugen så fort jag ser hennes bilder 


Eftermiddagsvila

What a wonderful worldLite nya möbler och sånt där


Förra veckan köpte jag och hjärtat äntligen vårt eftertraktade matsalsbord! Det har vi velat ha riktigt länge, dessförinnan hade vi ett barbord där. Och när vi stack och köpte det här matsalsbordet då, så fick vi självklart syn på ett snyggt soffbord också som vi helt enkelt inte kunde motstå att köpa - så vi har minsann lite nytt och snyggt i vardagsrummet!
Sandra gillar't! (Och Samba också, även om hon ibland bara visar kärlek till sin boll.)

Swallowed the fear

Fotograf: Sandra Nilsson
Stylist: Marielle Bock
Modell: Elina Dahlgren
<div style="text-align: left;">Fotograf: <a href="http://sandranilssonsfoto.blogg.se">Sandra Nilsson</a></div>
<div style="text-align: left;">Stylist: <a href="http://www.facebook.com/profile.php?id=100001517262095">Marielle Bock</a></div>
<div style="text-align: left;">Modell: <a href="http://elaane.blogg.se">Elina Dahlgren</a></div>


Elina Dahlgren
Fotograf: Sandra Nilsson
Stylist: Marielle Bock
Modell: Elina Dahlgren


Lite BTS bilder - Behind the scenes

 Gammal (?) klasskamrat

 

 

Idag spenderade jag min förmiddag på Halmstad Praktiska, där jag träffade min gamla klasskamrat Ottilia. Eller gamla och gamla, hon stod ut med mig alla tre år på gymnasiet! Kul att se henne igen, hon var också på Halmstad Praktiska och vi bägge väntade på att våra modeller skulle bli klara inför lite roliga plåtningar.
Tyvärr på varsitt håll, men roligt var det att se henne i alla fall.


Mira