Snart skolstart

Imorgon börjar skolan. Det känns helskumt. Men jaja! Dessväre har jag lite svårt för att få tag i kurslitteraturen men matteboken har jag, och kanske Människan socialt och kulturellt. Så då är det ju bara två kvar. Får väl beställa dem i värsta fall... Dem är ju hur dyra som helst!


Igår var jag i alla fall med Empa hela dagen. Har saknat Empa riktigt mycket. Ska bort till henne snart faktiskt. Det är skönt att veta att även om man inte umgås jämnt och ständigt, så finns vi ändå där för varandra. Inget är konstigt, allt är som det borde vara. Det är vänskap om något. Sen att vi är helt sjuka i huvudet när vi umgås är en annan sak! Love you Empsi! Vi ska möta upp Sara sen med, och därefter blir det hem till familjen Theodorsson! Kameran sak med så får jag se om jag lyckas jaga ifatt Flisan och ta några bilder.Casper och pappa på bilden, jag tog den när vi var på Sjönedvads marknad i helgen :)


Min nya "leksak"!Ja, jag har köpt mig en iPad 2. Dels för att jag velat ha den riktigt länge, eller ja både jag och Christoffer har velat ha den sjukt länge. Och sen så beställde jag den när jag hade ett jobb så atteh... Jag visste ju inte att jag skulle säga upp mig! Men jag kommer klara mig ändå då jag inte har så stora utgifter. Och nu har jag äntligen min käraste iPad, och jag fullkomligt älskar den. Ett mycket bra köp enligt mig!


Kära HFAB

Mitt ämne som jag riktar mot er är gräs. Som van hundägare är det för mig självklart att plocka upp hundbajs, det hoppas jag är vana för alla hundägare, men har ni någon som helst aning om hur svårt det är att plocka upp det när gräset är alldeles för högt? Nu är det ju inte så att gräset är högt bara lite varstans, utan det är faktiskt så gott som överallt. Hemma på Stålgatan är det alltför högt för att kunna ta upp allt hundbajs, lite irriterande att inte få upp allt. Lite pinsamt också om det går förbi folk och där sitter man och svär lite åt hundbajset. Maraton, där når gräset upp till magen. Men ni har minsann gjort en fin liten gång som man kan gå på bland alla fästingar och kryp, himla omtänksamt. Skönt att veta att ni faktiskt anstränger er! Det är bäst att inte ta med barnen på den gången, dem kan ju faktiskt försvinna. Men er idé kanske är att det är Halmstads coolaste ställe för kurragömma? I såna fall är det en tiopoängare!
Hela Nyhem vad jag vet är det rätt mycket gräs. Det är fint runt Österäng, men det är ju nästan bara pensionärer där så jag förstår er! På Nyhem och Maraton är det ju bara galna ungdomar som super och fördärvar så äh! Vi förtjänar minsann inte klippt gräs! : ) 

Ni kanske ska ta i åtanke att gräs faktiskt behöver klippas ibland för att det inte ska bli alltför högt. Nu menar jag ju inte att ni ska gå ut med saxen i högsta hugg, nej - det finns faktiskt något som heter gräsklippare. Jag länkar en sådan här så att ni kan kika efter en sådan. Triumph heter den, ja det kan ju inte bli bättre! 

Med vänliga hälsningar,
Sandra Nilsson


Det händer grejer!

Först och främst; i onsdags köpte jag och Christoffer vår första bil! Den är suuuuuperduuuuperfin och vi är så otroligt glada!! Det är en Opel Vectra -03, och bagageutrymmet är jättestort och fint så ni kan ju förstå hur glad Samba är? Hon som älskar att åka bil har fått en finfin bil att åka i! Och det är så skönt för mig och Christoffer att kunna åka och handla utan att behöva "boka in" det med andra. Att kunna köra till våra föräldrar när vi vill och iiiih! Det är sådan frihet! Jättehärligt! Jag ska ta bilder nu någon dag så ska ni få se hur fin den är.

Och den andra "stora" grejen är väl att jag i fredags sa upp mig från Busfabriken. Vi behöver inte gå in på detaljer såhär öppet utan kort och gott var att jag blev så urbota trött på att ta emot skit och inte bli behandlad/ uppskattad eller respekterad så som jag borde bli. Ja, man kan ju tycka att ett jobb är ju ändå alltid ett jobb men efter ett år av det här så har jag fått nog. Jag stod upp för mig själv och... Det finns en gräns. Den gränsen passerades i fredags så då fick det vara nog. Så nu är jag arbetslös! Men jag börjar ju plugga heltid den 18 augusti. Och det är ju skönt, för jag tror jag kommer bli galen av att bara gå hemma nu! Jag måste ha något att göra.

Igår var det i alla fall fest här hemma, och jag fick träffa Sara och Martina igen. Hur ska jag klara av att inte se dem var och varannan dag? Usch och fy, kommer sakna mina vänner! Men vi får ses ändå. Det var kul att se alla andra som kom också såklart! 

"Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn." - C.S LewisDem lovade bilderna från min 20 årsfest!


Nu har jag ju inte alla bilder tyvärr. Men här kan ni kika in på Saras fb album med så ser ni lite mer :)
Jag var smurf.
Christoffer var sumobrottare.
Sara och Robert var soldater.
Ida var servitris.
Sara DS var stoneage.
Jenny var solros.
Martina var Sverige.
Josefin var sjöjungru.
Klangy var slampig indianflicka.
Ricky var sjusovare.
Annika var Sally från Nightmare before Christmas.
Thobias var Satans mekaniker.
Nikki var sopa.
Jennifer var söt.
Isabell var uncle Sam.
Filip var student.
Petra var sjörövare.
Elina och Tommy var spioner.

Kul att alla klädde ut sig och gav sig in för det!! Riktigt roligt! På lördag blir det bullspelalkoholfest ;D Först ville jag och Sara DS sätta ihop en spelkväll, och då tänkte vi att ja då kan ju alla baka med så får vi något att smaska på! Men vi ska ju ha det på helgen så.. Då kanske folk vill dricka med? Så vi slängde in det med så det blir lite allt möjligt minsann! Ska bli kul!Härliga helg!

Helgen har kalas minsann, precis som jag trodde. Det va supermysigt att vara på Ikea med min man, och väl hemma passade vi barnen och sen pulade vi med grejerna såklart. Söndag var mys, bara slappe och igår jobbade jag mina tre timmar och sen var jag på Busfabriken med Sara, Jonathan, Felicia och Lena. Efter det gick jag, Sara och barnen till maxi och sen till Lena och färgade mitt hår. Det blev riktigt mörkt :3 Här är ett citat, som också ligger i toppen; "Live as if you wera to die tomorow. Learn as if you were live forever." - Mahatma Ghandi