Quotes to be remembered

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool. - William Shakespeare


Citat

Jag är en tjej som avgudar citat. Inte alla såklart, men många. Jag tycker dem är kloka och meningsfulla. Så jag ska börja med "Dagens citat" typ. Så uppdateras bloggen relativt ofta (då kan jag blogga från mobilen) och ni får ta del av dem citat som jag tycker är värda att läsa. 

Mitt favorit citat vet dem flesta;
"Impossible is a word to be found in the dictionary of fools."
- Napoleon Bonaparte


Mobilblogg

Just nu sitter jag och väntar på bussen för jag ska in till stan en snabbis och sen ska jag möta syster yster. Vi ska hem till mamma och pappa och mysa lite. Det kan behövas ibland :) Idag har jag varit ledig, helt underbart! Har jobbat riktigt mycket del senaste dagarna, har till och med fått skaffa ett en stödhandske för handleden. Men jag jobbar fredag och är ledig heeeela helgen! På lördag ska jag och Christoffer först köra till Ikea och därefter passa Emil och Ellen. Det kommer nog bli en fin helg :)


Inaktiv tjej

Hoppsan! Här har jag inte skrivit på ett tag, förlåt! Har jobbat så mycket nu så har inte riktigt orka sitta vid datorn. Men tänkte visa lite bilder från min 20 årsfest, lite nyfikna är ni väl? Bästa födelsedagspresenten var från mamma och pappa: Konsertbiljett till Brad Paisley den 27 augusti! Åker till Göteborg med mamma, ser på countrystjärnan Brad Paisley och sen sover vi på hotell. Åh! Hur glad tror ni att countryflickan i mig är? Så jäkla kul!

Nu ska jag snart iväg och jobba, här kommer lite random bilder från festen! (Kommer mer bilder sen, och e lista på vad alla var!)Fika på stan med bästis ❤

Idag har jag jobbat och därefter stack jag och fikade med Empa, vilket gjorde mig på betydligt bättre humör. Kom hem till världens bästa pojkvän och städade lite, och nu sitter jag här. Och längtar tills på lördag! Jag fyller 20 på söndag, så på lördag ska jag ha maskeradfest där alla som kommer ska klä ut sig till något som börjar på S. Hur kul som helst kommer det bli!
Ledsen och trött

En kristall har ramlat ur halsbandet jag fick av Christoffer i studentpresent. Jätteledsen är jag, det var det finaste halsbandet jag ägt... Jag fick det av mitt hjärta, min älsklikng, mitt allt. Och nu är det sönder. Jag vill krypa under jorden och ligga kvar där. Eller tills halsbandet helt plötsligt lagats av en magisk alv som kan laga allt. Snälla, snälla säg att dem alverna finns på riktigt....


Samba och hennes ägg ❤