Galen tjej och söt hund

Nu har jag varit och gymmat, sjukt härligt var det! Jag och hjärtat ska iväg nu, men här får ni två bilder att njuta (?) av.
Jag skulle ta en fin bild på mig, men fick seriöst flipp på mitt satans hår så här har ni resultatet.

Men ni får en sötisbild på Samba istället!


Men så mycket, än vad ögat ser, ser dem hos varann.Ny klänning

Här är den ena klänningen jag köpte igår, superskön! Samba skulle såklart ha lite kel samtidigt så hon fick vara med på bilden, lilla snuttan 
(Så nöjd hon ser ut, haha :'D)Barnskoshopen

Idag har jag varit ute på äventyr! Eller, jag har shoppat lite i stan. Två tunikor, skärp, halsband, en mössa och blå kroppsfärg. Nu blev ni allt nyfikna på vad den blåa färgen ska användas till, men ni får helt enkelt vänta och se! När jag var färdig med shoppandet så smet jag inom Mc'Donalds och köpte två milkshakes och så stack jag till Barnskoshopen och gav den ena milshaken till Sara som jobbar och sliter (?) idag. Håller henne sällskap tills hon slutar så snart ska vi ta bussen till Frrennarp och grilla, väldigt mysigt!


Sagan ger oss svar - varje väsen har skönhet inuti.Morfars skattLaxvik och midsommarhelg

Midsommarhelgen har varit väldigt lugn! I fredags jobbade jag och Christoffer var "chaufför" åt Roy och Susanne, så mittemellan med att jag slutat och att vi skulle hämta dem i Laholm så körde vi till Kvibille där mamma, pappa och Sara var och firade. Vi gick lite i skogen med Samba och Chili, sen körde vi med Sara och Thobias till Fyllinge. Sen körde vi hemåt, slappade lite, och vid 01.00 körde vi till Laholm. Jag träffade Åke, som är Roys bror, och hans fru Berit och dem var himla snälla och trevliga! Jag har fått en ännu större familj, och alla är så snälla. Sandris glad :') I lördags och idag (söndag) var jag ledig så igår körde jag och hjärtat mitt och handlade och var lite huslöiga. Sen stack han till Filip och festade lite. Idag körde vi ut till Laxvik på en mysig liten tripp, kameran hängde med så bilder kommer upp snart. Vi körde även inom Fyllinge för att hämta Sara och Turbo som ska sova ute i Frennarp denna veckan, för mamma och pappa är på Öland och har det bra!

Här är i alla fall min söndag i lite Instagrambilder:
As long as it puts a smile on my faceLilla vackra Felicia.Sofia kikar fram

Studentfirande för Thobias!


Igår var det fest för min lillebror som tog studenten, riktigt trevligt var det! Mamma och pappa bjöd på mat, bål och alla var på riktigt gott humör. Det är så det ska vara :] Jag har tagit många bilder, och dem kommer att komma upp lite pö om pö. Men bilden ovanför är i alla fall på Thobias och lilla Sofia, himla söt unge det där (Sofia that is...). Fast Thobbe var ju riktigt stilig han med, stolt storasyster blir man minsann!
Hur som helst, tack mamma & pappa och alla som kom för en riktigt trevlig och underbar kväll! 


Kalldusch

En kalldusch så här sent efter en varm, svettig dag var inte alls fel. Jag är en människa som oftast duschar skållhett och oändligt länge - men inte idag. Inte nu när det är så kvavt ute. Idag har i alla fall varit en bra dag, skatteåterbäringen har kommit! Att gå hemifrån till jobbet med 20 kr på kontot och komma hem från jobbet med lite över 12 000 kan jag vänja mig vid. Lycka! Men jag (läs: Christoffer) beställde hem datordelarna till min nya dator innan! Så hjärtat ska bygga ihop den åt mig, för om jag sitter där med alla delarna i knäet kommer mitt huvud att explodera. Han är duktig på sånt så det får han pula med! Så när den, min, dator är färdigbyggd och fräsch så kommer jag städa denna (wipa den) och sen ge den till min älskade storasyster som aldrig haft en egen dator. Well, Sara strax får du en alldeles egen!
Den må vara begagnad, men den är ändå bra och den kommer vara bara din 

Bild kommer när den är färdig och uppe! Nu ska jag ta mig i kragen (handduken?) och lägga mig i sängen och kolla på Heroes medan fläkten (som hjärtat köpte idag) fläktar så skööönt!


Hanna och Max

Hanna och AnnikaVärme, bilköer, prinsar och prinsessor.

Jag pratar såklart om balen! Idag har jag fotograferat min kära arbetskollega Hanna som var på bal idag. Otroligt vacker var hon och det var riktigt roligt att fotografera henne. Hon och hennes baldejt Max var riktigt fina tillsammans. Och min egen prins har varit jättesnäll idag, han hjälpte mig med reflexskärmen och han har kört mig i denna otroliga värmen. Bilköer ner till Tylösand i en timme är väl sådär. Jag brände mig ordentligt i solen där jag stod och knuffades med stora familjer för att få en skymt av dem på röda mattan, och bra som jag är så lyckades jag! Jag fick en skymt av Annika med, ni båda var riktigt fina! Här kommer en liten smygtitt från idag:
Might ashwell share, might aswell smile. Life goes on for a little bitty while.


Childhood memoryEtt litet paket

Igår var jag och hämtade ett litet paket på Maxi, från Cyberphoto. Och däri låg inget mindre än mitt efterlängtade batterigrepp! 


Vid femtiden drog jag mig mot Busfabriken för jag, Anneli, Marcella och Emy skulle iväg till Ica Jätten och klä ut oss som Buselefanterna och springa runt där och dela ut godis och ballonger till alla barnen. Vi invigde även vår flickelefant, det är en ny dräkt vi precis fått in från USA. Den har vi beställt för att Buselefanten ska gifta sig på alla Busfabriken runtom i sommar. Vi måste hitta på några namn till dem, Busen och Busan eller nåt sånt töntigt. Förslag? Hur som helst, varmt var det i alla fall! Speciellt i den nya dräkten, helt sinnesjukt. Jaja, barnen blev glada i alla fall