Två modeller på Galgberget

Igår hade jag två fotograferingar uppe på Halmstads fina berg, Galgberget (trots namnet). Det ena var åt min vän Kathleen som ska ha bilderna til sin portfolio som MUA (makeupartist). Temat var Clean Beauty och Amanda stod modell. 

Den andra fotograferingen var med bästis Marielle, vi sminkade henne i regnbågens färger och med hennes korta hår blev det mer en rock fotografering.


Jag fick jobba med min favoritomgivning - ljus och färger. Min stil på fotografering är riktigt ljusa bilder, på gränsen till överexponering, och där stod vi mitt i den varma vårsolen bland alla fina färger. Underbart!!
Bilder kommer dyka upp allt eftersom på min fotosida på fb, så kika in, gilla och håll dig uppdaterad! 
 
Första fotograferingen: 
Modell: Amanda Primnell
MUA: Kathleen Jörgensen
Fotograf: Jag (Sandra Nilsson)Andra fotograferingen:
Modell/MUA/Hårstylist: Marielle Bock
Fotograf: Jag (Sandra Nilsson)
 
 
Välkommen vårenEn underbar vecka

Har haft världens bästaste vecka med min fina sambo och mitt livs kärlek. Vi har suttit uppe länge, ätit gott, umgåtts, sett på film, köpt ny inredning, spelat spel, varit med släkt och vänner och bara rått om varandra. Den finaste veckan på otroligt länge. Jag har varit ledig och Stoffe hade långledigt torsdag -> tisdag. Påskafton "firades" i Trönninge med andra halvan av min familj. Vi var hos Roy och Susanne som bjöd på middag och efterrätt. Och jag blev så glad när jag hörde fyra små barnfötter trippa in i köket och två huvuden (det ena med fina lockar och det andra som knappt guppade ovanför soffkanten). Lilla Emil (dunderförkyld) och lilla Ellen, mina små fisar! Vi busade, stojjade och lekte flygplan och cykel. Två lekar jag alltid lekte med mina syskon. Vi målade, och spelade Nintendo DS också. Och lekte kurragömma såklart!


Märks det att jag är familjemänniska kanske? Det finns inget som gör mig lyckligare än familjen. Och det gör mig så glad att Roy och Susanne jämnt vill komma hit och fika :) Och nu har jag lite familjeabstinens så ska följa med Sara till badhuset med Casper, min lilla kanalj!