Lön och shopping!

Det har varit en superfin helg hos oss än så länge. Igår körde jag runt med Sara och mamma, det var supermysigt. Vi var först på möte på jobbet, sen var vi på Eurostop där dem öppnat en ny fin affär Nille. Jag köpte en fin löpare till vardagsrumsbordet (ska köpa en till matsalsbordet också), så det kommer upp en bild i nästa inlägg. Jag köpte två pastellfärgade tröjor från H&M, kände att jag behöver lite färgklickar. Jag är supernöjd i alla fall, älskar tröjorna! Köpte två baslinnen också.

Sen körde vi ut till Flygstaden till Arken Zoo som hade utförsäljning.  70% rea på allt så vi var ju inte ensamma där. Och satan i gatan vad utplockat det var! Men jag hittade ett fint läderhalsband till Samba i alla fall. Lovade Christoffer att inte köpa något för tjejigt ;) Fast dem hade ett jättefint lila med nitar på...


Efter den svängen åkte jag och Sara till Max, och sedan Eurostop ännu en gång. Var tvungen att köpa något till Stoffe, då vi firade 3 år igår :)  Jag hittade en fin klocka på Albrekts och han blev jätteglad för den! På kvällen åt han och jag på Verona - en varsin plankstek. Mm!!

Ikväll ska vi ha tacos mys också, så denna helgen verkar otroligt bra!
 
 
        

   
 
 
 



(  Bilder på sakerna jag skämt bort oss med  )

Fast det började bra redan i torsdag, då åkte jag hem till min f.d kollega Sara Denker Skjödt och mös med hennes knappt 1 månad gamla Molly! Hon somnade i min famn och jag satt bara där och tittade på henne i en hel timma. Så liten, så vacker, så skör och så otroligt söt. Självklart fotograferade jag henne också. Hon var lite otålig så blev bara några få guldkorn. Jag får fotografera henne snart igen!

Nej, nu ska jag iväg till Eurostop igen! Och Stadium Outlet.








Once Upon A Time

 
 (Världens godaste hemmagjord varm choklad! Och så ostfrallor med prickigkorv -bäst!)  

Jag skulle ha varit ledig till på tisdag men jag har fått hoppa in och jobba lite. Idag ska jag jobba vaken natt hos en brukare i Oskarström, alltså inte i natteamet. Utan jag ska sitta där och "vaka" i princip. Jag börjar 20.00 och går av 07.30 imorgon bitti. Det är goa timmar, där jag egentligen inte gör något i vanliga fall och goa pengar med OB! Så jag har laddat iPaden full av avsnitt av Once Upon A Time, käner att jag vill testa se den serien. Och vad är bättre än en natt där jag bara sitter? Jag gillar att jobba natt. Mest i natteamet. Och där jobbar jag måndag natt :) Och då jobbar mamma också så jag jobbar ihop med henne! Natteamet gillar jag för att det är lugnt och stillsamt, jag är ute hos flera olika brukare och man kör mycket bil! Jag är inte mycket för att vara hos en och samma brukare (det bästa med att vara timmis).

Ikväll skulle jag egentligen haft tjejkväll med tjejerna, men det får vi göra om snart. Dem får försöka klara sig utan mig!

På tal om jobb, så fotograferade jag i veckan två söta syskon - Erona och Elize. Elize ville mest sitta i mitt knä och var inte alls förtjust i kameran. Men lilla Erona tyckte det var superkul! 


 


Husmorstips från Stålgatan - Byta påslakan / Förvaring av stora öronhängen

Jag har inte supermånga tips att dela med mig utav, men jag vet hur mycket Sanna  uppskattade mitt förra tips så här kommer ännu ett, bara för att jag är så glad för att hon har börjat med gratisdesigner igen!

Mitt tips är attt vätta era påslakan ut och in. På det sättet tvättas inte trycket ur lika fort. Annars har påslakan en tendens till att blekna. Men en annan  anledning till att tvätta påslakanen ut och in är att det blir sjukt mycket lättare att få i täcket. När påslakanet är ut och in, för in armarna (precis som att du drar på dig en tröja), leta reda på hörnen och stick ut händerna. Leta sedan rätt på de korta hörnen på täcket och dra över påslakanet :) Det blir på rätt håll, och det går sjukt fort!

Såhär har mamma alltid gjort, och jag förstod inte hur det funkade när jag var liten. Hur kunde det vara ut och in och sen helt plötsligt vara rätt? Va...?


Jaja, ett gammalt men fint tips!
 


Förresten, vad tycker ni om designen? Kul med lite förändring tycker jag. Blev alldeles överycklig när Sanna instagrammade att hon gjorde gratisdesigner så för er med blogg.se - kolla in här. Hon är himla duktig och givmild! Hade jag kämpat med en design hade jag varit för snål för att dela med mig utav den. Men sen så kan jag inget om det, haha! Tack fina Sanna!

Och på tal om förändring så har jag börjat träna :) Varannan dag på Friskis och Svettis! Ska testa på ett boxpass med Amelia nästa tisdag, mwihihi! Men annars så gymmar jag - maskiner är mina vänner! Och så har jag skurit ner på sötsaker. Så får inte pussa på min Stoffe så mycket längre... Nej, såklart inte! Kommer alltid pussa på min Stoffe :*

Men jag hoppas som sagt på förändring och det är inte jopbbigt att dra och gymma. Tvärtom! Jag vill dra och gymma, får abstinens om jag inte är där - som idag. Har lyckats dra på mig feber. Usch och fy :( Men imorgon ska jag försöka dra mig dit, en timme iaf. Fina grejer :) 
 
Och förresten, här kommer ett annat tips för er med stora öronhängen - som jag. I julklapp fick jag MASSVIS med fina öronhängen men då jag inte är så mycket för små diskreta så fick jag stora, fina öronhängen :} Problemet är väl bara att dem är rätt otympliga och det är svårt med förvaring me så stora öronhägen, speciellt om man har många. Det blir att dem ligger i en hög på nattduksbordet och då går dem sönder. Så detta var min lösning!
Jag stack in till Indiska och köpte två tallriksunderlägg, som jag sedan helt enkelt spikade upp på väggen.





TADAA! Som ni ser är det "trådiga" underlägg. Funkar askalas, och det är supersnyggt!