Lillasyster

Igår körde jag, Christoffer, pappa och Isabell ut till Toftasjön där jag tog några snabba bilder på min lillasyster Belli-Nelli! Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med tanke på att solen var helt i moln (tacka gudarna för snö!). Sen att Isabell är söt som socker hjälper ju lite.

Här är en av bilderna, vilken version är bäst tycker ni? Färg eller svartvit?





Cotton Fields




Överraskning och storhandling

Fick ett sms på jobbet idag om att min iPhone var klar att hämtas ut, gissa om jag blev överlycklig! Så Martina släppte mig vid femtiden så snabbade jag mig till busskuren, vilket var helt onödigt då bussjäveln alltid är sen! Speciellt 40 bussen, cpbuss. Nåväl, kom in till tre butiken där butiksnissen sa att jag fått en splirrans ny iPhone då dem inte byter ut delarna utan man får en ny om det går på garantin. Så nu är repan och det som var slitet borta, askalas! Sen skulle jag ta bussen hem snabbt som attan då mor och far skulle hämta mig, och jag kunde ju inte ringa dem från min mobil och be dem hämta mig i stan (iPhone måste ju kopplas till datorn först), så jag hoppade på 51an och skulle betala med bankkortet, men då säger den vresiga busschauffören att mitt kort tar dem inte i bussar tydligen... Skoj! Jag kunde ju inte använda sms biljett heller så jag fick snopet gå av bussen och gå ner mot Österskans för att köpa en biljett där. Sen gick jag ut och väntade på 40 bussen som skulle komma om 12 minuter. Efter en halvtimme hade den fortfarande inte kommit, plus att det var snorkallt ute så jag blev lite grinig. Och helt plötsligt guppar Klaras och Isabells huvud fram genom folkmassan - dem hade tydligen också stått och väntat på idiotbussen. Bella ringer mamma som säger att hon inte fått tag på mig, och så säger hon att dem ska hämta mig i stan. Och då kommer bussen..? Bra där! Så jag fick snällt vänta lite till i kylan.

Fast jag blev genast på bättre humör när vi svängde inom min lägenhet för att hämta Christoffer. Det första jag såg var en ljusstake i vardagsrumsfönstret, och en julstjärna och julgardiner i köket! Då hade han julpyntat hela lägenheten, fyfan vilken bra pojkvän jag har! Och här är välstädat också. Riktigt skönt att komma hem till.
Och så storhandlade vi, lagade mat nör vi kom hem, Sebbe kom. Och gick. Och nu har vi precis ätit, jag pular med min iPhone och ska strax krypa ner i soffan med hjärtat :) Godnatt!


Knockin' on heavens door

Godkväll! Just nu sitter jag och hjärtat i soffan, han spelar lite Fable 3 och jag ser på. Vi har precis kommit ut ur duschen, det är så himla mysigt att duscha tillsammans! Samba ligger i sin säng och sneglar lite snett på en Demon Door (tror hon tycker den ser lite skum ut). Idag har vi varit igång nästan hela dagen. När vi vaknade diskade vi och städade hela lägenheten. Sen tvättade vi tolv till fyra, stack inom banken, jag gick bort till Busfabriken för att hämta min lönelapp och när jag kom hem satte jag mig med räkningarna och sorterade och gjorde iordning dem. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi bort till Frennarp och jag samlade på mig lite juldekorationssaker. Så i helgen ska det julpyntas! Det var flera år sedan jag hade julkänsla men i år så har jag det. Den kommer lite krypandes när jag ser snön eller ser någon sätta upp julstjärnor.

Kanske är det för att i år har jag en egen lägenhet att pynta? En älskling att vakna upp bredvid på julaftonsmorgon? Hur som helst så ser jag verkligen fram emot julafton detta året.

Imorgon börjar jag tidigt, har öppning på Busfabriken. Det är bara jag och Martina som jobbar imon, vilket är rätt skönt på sitt sätt. Sen på fredag så ska vi nog ut och äta på Harry's, trevligt!
Nej nu ska jag ägna lite tid åt att hjälpa Christoffer (inte för att han behöver någon hjälp, men man kan ju låtsas?). Godnatt!


Skiter i det!

Nej, fan ta bloggdesign! Jag förstår ingenting alls i koderna! Jag vill också ha det snyggt med boxar och sånt :( Jag ville köpa en av Sanna, men så lade hon av med designer. Och nu hittar jag ingen som kan hjälpa mig med designen. Har kikat runt lite och antingen gör dem designer för skyhöga priser eller så är det jättelång kö på att få en design. Jag vill ju ha en snygg design liksom... Visst hade det varit roligare att kika in på min blogg då?
Jag har verkligen försökt pula med koderna osv men jag gör ingenting snyggt alls. Nej, nu är jag alldeles för ledsen för att sitta vid min fula bloggdesign. Bai :(


Lookin' out my backdoor

Det snöar ute. Det är väl mysigt på sitt sätt men lite trist när Sara och Tubbe kom hit så hundarna skulle få leka av sig. Men det var mysigt ändå! Empa kom också och så satt hon, jag, Sara och Christoffer och spelade lite kort osv. En väldigt mysig dag måste jag säga! Nu är det snöstorm ute, typ. Jaja, man ska väl inte klaga. Det är ju trots allt jul snart. Julskyltning på söndag, och imorgon är det en månad kvar till julafton! Herrejäklar vad snabbt tiden går.

Nej nu ska jag sätta mig och se om jag kan pilla lite med bloggen. Christoffer och Sebastian sitter och halvsover i soffan, dem är väldigt trötta. Jag sitter på barbordet, funderar på att göra lite te kanske...




Fairytales




Försovning och polisförhör

Försov mig idag när jag skulle till polisstationen på förhör (ang. rånet hos mormor och morfar). Jag och Christoffer vaknade 9.30 och skulle vara där klockan 10.00 så det blev aningen stressigt och vi var tio minuter sena, men det gjorde inget. Som tur var! 

Har dessutom lämnat in min iPhone på lagning så just nu har jag en skiten lånetelefon. Lam liten arabtelefon som jag inte alls förstår. Hörluringången på iPhonen glappar och jag måste ju ha min musik! Så det var lika bra att lämna in den. Får väl se vad dagen har att erbjuda, det är min lediga dag idag så jag ska nog spela lite Fable 3 nu! Toodles!




Our soulmate is the one who makes life come to life.




Herregud vad jag älskar dig.


"Oh my ears and whiskers, how late it's getting!"

Börjar inlägget med ett litet citat från Alice i Underlandet, jäklar vad länge sen det var man såg den. Den tecknade alltså, inte den nya som Tim Burton varit med och gjort. Den gillade jag faktiskt inte alls, det var en riktigt tråkig film faktiskt. Men, det börjar faktiskt bli lite sent! (Ja jag märkte det själv... Faktiskt, faktiskt, faktiskt! Fantastiska ord! Faktiskt.) Känner mig som en gammal tant här just nu, men ska upp och jobba imorgon ju. Då måste man ju bete sig liiiiiite granna vuxet. Men jag tror dock att det kommer bli en lugn dag imorgon, vi har bara två (?!) kalas imorgon. Det är otroligt lite. Idag var det också relativt lugnt och skönt på jobbet, det gillar vi!

Shit vad jag tjatar om jobbet... Sandris har nog blivit lite för vuxen här! Tänk om man blev lika liten och busig som Ellen igen? Eller nej, inte riktigt lika liten. Men tänk om man hade kunnat önska sig saker som helt plötsligt slog in? Jag skulle vilja önska mig lite kamerasaker då, och att jag helt plötsligt fick ett körkort så jag kunde köra runt och fotografera. Man blir lite... Fast när man inte kan ta sig runt. Så bilderna blir lite enformiga. Jag hade gärna velat åka till Särdals kvarn och fota, och till Tolarpsfallet. Men men, någon dag så ska jag minsann ta det där förbannade körkortet! Var så säker!



Busunge



Syskonkärlek



Jag tycker den här bilden är jättehärlig, tycker inte ni? Dem är så jäkla söta dem två. Hur som helst så har jag apmånga bilder på dem att redigera, går igenom dem just nu. Men det värsta är att jag börjar klockan två och måste dammsuga innan. Så hinner inte redigera så många just nu. Men ikväll så! Så det blir kanske lite tjatigt med bilder på bara Ellen och Emil just nu, men hellre det än inget, right? Nu ska jag fortsätta gå igenom bilderna!


Nyfikna små ögon




Dags för jobb!

Nu ska jag dra mig iväg mot jobbet, hörs när jag kommer hem. På bilden är det min fina kollega Sara Denker, jag, och min chef Anneli. Bilden togs på julmässan :)



Söta lilla Ellen!



Mysig måndag

Ännu en gång har uppdateringen varit kass, men så blir det när man jobbar som en tok. Man har inte riktigt tid att fotografera lite hur som helst längre, trist men sant! Igår (och idag) var jag dock ledig och Christoffer skulle ut till Trönninge för att hjälpa sin systers man med att fixa upp i deras lada lite (det ska bli ett garage), så jag hängde med. Hans syster Lotta var hemma, och det var även barnen så så fort vi kom dit började jag och Ellen leka. Vi gick ut i sandlådan, hittade en handväska nedgrävd i sanden som vi skulle tvätta för hand, vi ritade och målade och lekte uppe på Ellens rum. Hon är så himla söt! Emil kröp runt som en liten nyfiken pil på golvet och skulle undersöka allt. Vi fikade, jag fotade barnen (så nu kan ni förvänta er lite barnbilder!), och senare åt vi pizza. Mums! Vi var hemma vid sju tiden och då åkte jag direkt hem till mina föräldrar. Hade lovat dem att komma när jag var ledig, har inte varit där på ett bra tag, så jag var där till 10.30 och då körde mamma mig hem. Och nu sitter jag här, redigerar lite bilder och har mig. Imorgon blir det jobb igen, hela veckan framåt och hela helgen skulle jag tro.

Hur som helst, det var en riktigt mysig måndag igår! :)




Min bild till mamma.




Ser inte så speciell ut kanske, men jag hoppas det är så hon vill ha den.