Hard work work!

Just nu gör jag och hjärtat lite mat, jag börjar jobba vid 13.30 så ska bli gott med lite mat i magen innan! Här får ni en bild på hur det kan vara att jobba på Busfabriken:

 



Mitt favoritcitat



I wonder what it's like...



Resultat




Såhär blev det med hyllorna i sovrummet, åh duktiga älskling! :)


-

Min pojkvän är bäst i världen. När jag kom hem från jobbat hade han städat hela lägenheten, köpt och borrat upp två ekhyllor ovanför sängen, gjort det jättefint därinne med dekoration och lampor. Så jävla fint och mysigt därinne nu! Dessutom hade han köpt en ny duschslang och satt upp den. Överraskad och glad Sandris minsann.

Just nu är jag ledsen och besviken (på något helt annat) så nu ska jag mysa ner mig i sängen med mitt hjärta och må bra. Slänger upp en bild som publicerades i Hallandsposten när jag var där och praktiserade.




My little dog - a heartbeat at my feet.

Den kreativa idén om att sätta en liten ruta bredvid bilden där det står namn och datum, lånade jag från en väldigt duktig fotograf vid namn Lisette. Hon tar galet fina bilder, så jag tycker minsann ni kan klicka er in på hennes blogg här!

Bilden är på vår hund Samba, vår älskade lilla rottweiler! Nu när kameran är tillbaka är det hon som får stå ut med den haha. Men men!

Idag hände det förövrigt något obehagligt när vi satt och väntade på bussen. En gubbe kom över gatan och satte sig bredvid oss, och som många äldre oftast gör så började han prata med oss. Och det är helt okej, självklart är det härligt att kunna småprata lite. Han var väldigt hes i halsen och rosslade mycket. Han frågar oss om vi röker, jag svarar nej men Christoffer svarar att han röker. Då säger gubben: "Lägg av med det, förfan. Jag har rökt sen jag var tolv, och nu har jag kol." Vi blir ju lite ställda och vet inte riktigt vad vi ska svara men vi säger "Usch, ja nej det är inte lätt. Kanske dags att sluta nu." Gubben fortsatte att berätta att han var 70 år nu, och han har sökt in på Oskarströms äldreboende för att han är rädd för att dö om nätterna. "Jag känner det på mig, det är nära nu." Vad svarar man på det? Det var riktigt obehagligt, jag tyckte så synd om honom. Vi slapp (som tur var) fumla efter ett svar, för han mumlade (halvt allvarligt, halvt skämtsamt) "Men nu ger jag fan i det här, jag lägger inte av. Jag ska in till stan nu och köpa cigaretter. Ska jag njuta sista tiden så ska jag njuta fullt ut! Lite vin ska jag nog ha med." Man får sig en riktig tankeställare, även jag som inte röker fick det. Det är riktigt galet vad rökning kan göra med en. Det tar ju faktiskt livet av en. Och även om man inte röker mycket, eller har rökt länge så i längde blir det ju livsfarligt. Och man har ju svårt för att sluta. Visserligen rökte han filterlöst men det är ändå livsfarligt att röka. Usch! Nej, nu ska jag plocka lite i lägenheten innan jag börjar klockan fyra, tjosvejs!


I will always love you, little one.



When there's nothing left to do



Varför måste snickaren vara arg?

Har just nu myst ner mig i soffan, och arga snickaren visas på kanal 5. Men, han är ju egentligen inte så jättearg? Visst att han kan snäsa ifrån men vaddå, det är väl inte att vara arg? Jag har fått bilden av att han ska vara en riktig surpelle, skrika och gorma utav bara den. Men men, guess not! Synd att det inte är en glad snickare, känns som om programmet skulle vara roligare om han hoppade runt där och var allmänt glad.

Jobbet idag var (som förutspått) lite seglivat, men det funkade ändå. Snart ska jag hoppa in i duschen och dö lite, min rygg smärtar som fasen. Isch isch. Jag funderar även på vad jag ska bjuda på för bild idag, men jag har ju inga nytagna så det är lite svårt... Ska kolla igenom mappen med bilder på Felicia, så ska jag se om jag kan fixa en roligare redigering på dem eller redigera en ny. Vi får väl se vad det blir!


Ska iväg och tjäna lite pengar

Idag är det jobb som gäller (skönt), dock vet jag itne vem jag jobbar med idag. Antingen Martina eller Sara Denker, och det är helt okej! Störtsköna brudar båda två, dem gör jobbet lite roligare. Men det är onsdag idag, folk går i skolan, är på dagis och föräldrar jobbar. Så idag kommer det nog vara segt och tråkigt. Roligare när det är lite stressigt och man har något att göra hela tiden.


Jaja! Nog tjatat om jobbet. Nu ska jag berätta något som jag funderade på igårkväll. Varje natt när jag och Christoffer ska sova så håller vi om varandra. "Självklart" tänker nog dem flesta nä dem läser detta. Men, vi har varit tillsammans i ca 8 månader nu. Jag vet, att det släpper för dem många efter att dem varit nykära. Att folk bara går och lägger sig liksom. Men så är det nog inte för alla. För så är det inte för mig och Christoffer. Om jag drömmer någon mardröm, så känner jag alltid hur han drar mig närmre honom. Det får mig att må så bra, och säker. Han får mig att må så bra och säker. Jag älskar honom galet mycket, mitt hjärta.


Gissa valpen

Jag och Christoffer har haft en riktig myskväll ikväll, kollat på Resident Evil filmerna (tvåan och trean) och (i brist på annat) kollade vi nyss igenom Christoffers bilder på datorn. Då såg vi en urgullig bild på ingen mindre än...

... Samba the queen herself som valp! Herregud, det är så man smälter. Vi (jag) funderar starkt på att snart skaffa en sån där urgullig liten fluffig sak. Så får Samba hjälpa till att uppfostra den. Kan se det framför mig, hur dem ligger i samma korg och Samba visar hur man ska bete sig i den stora världen... Hon skulle vara världens bästa lärare! Åh, nu ska jag in i drömmarnas värld och önska stenhårt efter en liten rottisvalp. Godnatt hörrni!






A mothers love

Detta är min syster och hennes son. Jag valde att lägga upp bilden i två versioner, svartvit och färg, vilken tycker ni är bäst?






Changes!

Jag har hållt på hela dagen med att pilla i bloggen, fy fan vad jobbigt det är! Men just nu är jag rätt nöjd i alla fall, lite mer ska fixas men det här får duga just nu. Vad tycker ni om den? 




Torsdagsmys

Jag och älsklingen spelar Darksiders, askul! Och jag är sjukt galet jäkla glad just nu, för vet ni? Jag fick min lönespecifikation idag. Jag har jobbat sammanlagt 139,22 timmar denna månaden. Och jag får ut 8799 :- efter skatt. Förstår ni min glädje? Förstår ni hur jävla glad jag är? Lite över 12 000 fick jag, innan skatt. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
Mwihihihi! Ah, glad är jag. Imorgon blir det i alla fall fest hos min kollega Martina, skojsigt värre! Men innan det blir det storstädning i lägenheten. Såna dagar behövs också ibland.

Men nu ska vi spela vidare, baibai! (Ska förresten försöka uppdatera bloggen 1 gång om dagen, bra va?)


Saknar min kamera :(

Jag är galet jävla fotosugen, så jag saknar min kmaera något enormt. Dem flesta som läser min blogg vet vart den är, så ni vet ju vad det handlar om. Hur som helst, det kliar i fingrarna och jag vill verkligen ta porträtt och natur bilder just nu. Jag älskar hösten, den är bäst enligt mig då alla färgerna skiftar i brunt och det är kyligt men ändå inte jättekallt. Det är lagom, liksom. Antagligen får jag tillbaka den denna månaden så jag får hålla tummarna!

Förra veckan målade jag bort den turkosa köksväggen, och ersatte den med chiliröd. Otroligt bra blev det. Dagen efter att jag målat kom det dessutom en golvläggare och lade laminat golv i köket. Och det blev helt plötsligt ännu finare! Dagen efter åkte jag jag och Christoffer upp till Trönninge efter att jag slutat för att fira lille Emil som fyllde 1. Jag älskar verkligen Christoffers familj. Dem är så snälla, trevliga och underbara. Så det var en mycket tervlig avslutning på dagen måste jag säga- På fredagen (dagen efter) klev jag och mitt hjärta upp tidigt för vi skulle till Ullared med hans syster Lotta. Det var inte alls mycket folk där när vi kom, så jag och Christoffer gick runt dör och plockade på oss massvis med saker till lägenheten. Det kändes jättebra att gå runt där med Christoffer, jag brukar ju vanligtvis hata Ullared, men det var roligt att gå där med honom.
När vi kom hem blev det att sätta upp tavlor osv. och senare kom Empa, Thobbe och Sara så vi satt här, tog det lugnt, och killarna drack lite. Det blev rätt sent men det var riktigt roligt att ha dem här!
På lördagen blev det jobb till sju, sedan hem, duscha, byta om och sen direkt hem till Empa för att partaja lite där! Riktigt trevlig kväll. Och sen söndagen jobbade jag, måndag var jag ledig, igår jobbade jag och idag är jag ledig! Skulle varit ledig imorgon med men tar Jennifers pass och börjar fyra. Ledig även på fredag, men sen är det jobb både lördag och söndag! Just nu sitter jag i soffan med Christoffer, han spelar Resident Evil 5 och jag hjälper honom hitta emblems och grejer. Det är sjukt kul att sitta och titta på/hjälpa honom när han spelar. Snart ska jag sätta mig och räkna på mina timmar så jag vet ungefär hur mycket jag kommer få ut.

Men men, där hade ni min vecka i alla fall! Och, när jag får tillbaka min kamera, kommer det vara massvis med bilder och uppdateringar. Så som min blogg ska vara. Det lovar jag!