Olivia och Charlie

I början av februari hade jag en fotosession med syskonen Olivia och Charlie! Jag har bara precis fått chansen att kolla igenom och redigera två utav bilderna. Har tyvärr haft mycket med skolan, senast igårkväll satt jag och gjorde ett fyra timmars prov i Arbetssätt och Lärande. Provet var på 8 frågor och jag skrev 6 sidor. Så det var ett mycket intressant prov, kursen är jättebra och spännande. Jag gillar att läsa på NTI, det är en helt annan upplevelse och man lär sig väldigt bra fast man inte ha någon direktkontakt med lärare. 

Men idag är det inget plugg för idag fyller min lillasyster Belli-Nelli 18 år! Så hon blir vuxen idag. Herregud vad hon har vuxit... Tiden har gått så galet fort sen jag träffade Stoffe. Casper fyller liksom 9 i april! Och Bella blir 18 idag! Crazy I tell you! Läste också att kronprinsessan och Daniel fött idag men det bryr jag mig inte det minsta om jag ska vara ärlig. Denna dagen är och kommer sålänge jag lever vara tillägnad min lillasyster 

Så grattis min älskade lilla Belli-Nelli på din 18-årsdag!


Marie

Supersöta bilder, mycket sött syskonpar.Grattis till systeryster
Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/
IsaMarie - Fotografi

Nämen vad du är söt:P

Verkligen, curry i köttfärssås?! Haha låter jättekonstigt i mina öron:PSöta bilderna är! Och grattis till din lillasyster:)


Blogg: http://isamarie.blogg.se/
danten89

Yeah :)

Allt bra idag? :)


Blogg: http://animalcity.blogg.se/
Hanna Håkansson [ Foto ]

Sööta barn :D


Blogg: http://hkansson.blogg.se/
E A P H O T O [foto & vardag]

Åh, vad söta bilder!SV: Tack! :D


Blogg: http://ea
Maria - Bloggdesigner

Vilka fina bilder :))


Blogg: http://photographybyristo.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR