Photoshoptips - Vattenstämpel1. Börja med att skriva in det du vill ska stå på din vattenstämpel. Kom ihåg, enkelt och snyggt. Tänk på fonten med, det ska inte vara något skrikande jobbigt.2. Markera din text och byt färg. Man vill inte att texten ska förstöra för mycket så för att få ungefär samma färg som bakgrunden, tryck med markören på bakgrunden. Den ser ut som en pipett. Den suger åt sig färgen och ger ungefär samma som bakgrunden. Men försök att få texten liiite mörkare.3. Använd opacity (opacitet på svenska) och blända ner till det du känner är bra och passar in. Tänk på att en vattenstämpel finns för att det ska bli svårt att stjäla dina bilder men den ska inte ta upp fokus i en bild. Den ska vara snygg och ligga lite i lä, knappt synas men det ska ändå inte gå att stjäla bilden. 

Detta var mitt första photoshoptips-inlägg, gillas det så lägger jag gärna in flera! :) Går säkert att göra det snyggare med, övning ger färdighet sägs det väl..? ;)
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Bra att du delar med dig tips. Sikken sötnos!


Blogg: http://wiilow.blogg.se/
Marie

Tycker också att det där är bra, har också vattenstämpar på mina kort, snyggare än att sätta en stor blaffa på. Men har man lite transparant stämpel så stör det ej


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/
Linas Pyssel & Foto.

Tack för tipset! :D


Blogg: http://linaspyssel.blogg.se/
Jeanette (fotoblogg)

sv: han är en riktig kram björn :)


Blogg: http://mrnikon.blogg.se/
magda - fotoblogg

Hejsan! Ser att du gillar att fota, var då gärna med i min månadens bild tävling, klicka här --> http://thephotomonster.blogg.se/2012/february/manadens-bild.html#comment. Ledsen ifall du inte gillar sådana hära kommentarer! :) Ha en fortsatt trevlig dag!


Blogg: http://thephotomonster.blogg.se/
sannas rum

Sv; det kan du se i min photoshoptips-kategori (:


Blogg: http://sannasrum.se
Malin - Mamma till Alice & Lowe

Tack för tipset!! :D

SÅ himla söt bild med!


Blogg: http://alicesmamma.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR