Husmorstips från Stålgatan - Byta påslakan / Förvaring av stora öronhängen

Jag har inte supermånga tips att dela med mig utav, men jag vet hur mycket Sanna  uppskattade mitt förra tips så här kommer ännu ett, bara för att jag är så glad för att hon har börjat med gratisdesigner igen!

Mitt tips är attt vätta era påslakan ut och in. På det sättet tvättas inte trycket ur lika fort. Annars har påslakan en tendens till att blekna. Men en annan  anledning till att tvätta påslakanen ut och in är att det blir sjukt mycket lättare att få i täcket. När påslakanet är ut och in, för in armarna (precis som att du drar på dig en tröja), leta reda på hörnen och stick ut händerna. Leta sedan rätt på de korta hörnen på täcket och dra över påslakanet :) Det blir på rätt håll, och det går sjukt fort!

Såhär har mamma alltid gjort, och jag förstod inte hur det funkade när jag var liten. Hur kunde det vara ut och in och sen helt plötsligt vara rätt? Va...?


Jaja, ett gammalt men fint tips!
 


Förresten, vad tycker ni om designen? Kul med lite förändring tycker jag. Blev alldeles överycklig när Sanna instagrammade att hon gjorde gratisdesigner så för er med blogg.se - kolla in här. Hon är himla duktig och givmild! Hade jag kämpat med en design hade jag varit för snål för att dela med mig utav den. Men sen så kan jag inget om det, haha! Tack fina Sanna!

Och på tal om förändring så har jag börjat träna :) Varannan dag på Friskis och Svettis! Ska testa på ett boxpass med Amelia nästa tisdag, mwihihi! Men annars så gymmar jag - maskiner är mina vänner! Och så har jag skurit ner på sötsaker. Så får inte pussa på min Stoffe så mycket längre... Nej, såklart inte! Kommer alltid pussa på min Stoffe :*

Men jag hoppas som sagt på förändring och det är inte jopbbigt att dra och gymma. Tvärtom! Jag vill dra och gymma, får abstinens om jag inte är där - som idag. Har lyckats dra på mig feber. Usch och fy :( Men imorgon ska jag försöka dra mig dit, en timme iaf. Fina grejer :) 
 
Och förresten, här kommer ett annat tips för er med stora öronhängen - som jag. I julklapp fick jag MASSVIS med fina öronhängen men då jag inte är så mycket för små diskreta så fick jag stora, fina öronhängen :} Problemet är väl bara att dem är rätt otympliga och det är svårt med förvaring me så stora öronhägen, speciellt om man har många. Det blir att dem ligger i en hög på nattduksbordet och då går dem sönder. Så detta var min lösning!
Jag stack in till Indiska och köpte två tallriksunderlägg, som jag sedan helt enkelt spikade upp på väggen.

TADAA! Som ni ser är det "trådiga" underlägg. Funkar askalas, och det är supersnyggt!
 


Mirre

Så fint du fått det här inne =D

Svar: Tack! :D
Sandra Nilsson


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se
sannas rum

Åh taack så mkt, vad braa tips ! I love your tips, vet du :D hehe.


Blogg: http://sannasrum.blogg.se/
Angelica Hellstadius

Bra tips och väldigt fin design du har :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR