Olivia och Charlie

I början av februari hade jag en fotosession med syskonen Olivia och Charlie! Jag har bara precis fått chansen att kolla igenom och redigera två utav bilderna. Har tyvärr haft mycket med skolan, senast igårkväll satt jag och gjorde ett fyra timmars prov i Arbetssätt och Lärande. Provet var på 8 frågor och jag skrev 6 sidor. Så det var ett mycket intressant prov, kursen är jättebra och spännande. Jag gillar att läsa på NTI, det är en helt annan upplevelse och man lär sig väldigt bra fast man inte ha någon direktkontakt med lärare. 

Men idag är det inget plugg för idag fyller min lillasyster Belli-Nelli 18 år! Så hon blir vuxen idag. Herregud vad hon har vuxit... Tiden har gått så galet fort sen jag träffade Stoffe. Casper fyller liksom 9 i april! Och Bella blir 18 idag! Crazy I tell you! Läste också att kronprinsessan och Daniel fött idag men det bryr jag mig inte det minsta om jag ska vara ärlig. Denna dagen är och kommer sålänge jag lever vara tillägnad min lillasyster 

Så grattis min älskade lilla Belli-Nelli på din 18-årsdag!


Privata bloggen

Lade ut texten på den privata bloggen istället, så slipper folk som trycker sig in för att se bilder läsa min frustration.
Så det inlägget hittar man här.


Gillar ni mig?

Om ni gillar mina bilder som läggs upp här på bloggen så får ni mer än gärna klicka er in på facebook och gilla min sida här! Ni får även gärna sprida vidare FB-sidan om ni känner för det, det skulle göra mig superglad.
För övrigt, är ni eller känner ni några modeller som är intresserade av TFP plåtningar så tveka inte att höra av er. I'm all ears!


Innebandy

Igår följde jag med Sara oh kollade på när Jennifer spelade innebandymatch. Tog med kameran och fotograferade lite också, vilket var svårt då ljuset i gymnastikhallar är superjobbiga. Bilderna blir lite smått brusiga på grund av det höga ISO:t jag fick ha men blev rätt nöjd ändå. Dessutom var det nervpirrande och jag och Sara hejjade för fulla muggar. Jennifer var supergrym i sitt mål (hon är målvakt) och släppte bara in en boll, och det gjorde den andra målvakten med. Men moståndarlaget från Göteborg var nere vid Jennifers mål hela tiden så en sjukt bra insats. HEJJA JENNFIER!

Göteborg gjorde mål i de första 20 minuterna, och i den sista... Vad-det-nu-heter, sista 20-minuterna, när klockan stod på 19.30 min så hejjade vi satan i gatan och då jävlar satte Halmstad sitt mål så det blev oavgjort! Jättespännande och helt otroligt vad vi gapade. När matchen en halv minut senare slutade så slängde Göteborg iväg sina klubbor och tjurade som små barn. Det är ju ren hyfs att lagen ska klappa åt varandra för att visa att dem spelade bra, så Halmstad gjorde det men inte Göteborg. Dem kallade istället Halmstad för slyna. Dåliga förlorare, javisst! Men hur som haver, bra spelat Halmstad!


Josefine, här har du originalet!

Josefine undrade om orginalet till den där skumma bilden där nere. Här är originalet :)
Instagram bildbomb!

Jag mår vara inaktiv på bloggen men inte på instagram minsann! Där uppdaterar jag konstant. Är ni nyfikna så kika in på nilssonsandra så hittar ni mig. Lägger upp "några" utav bilderna.
Förövrigt så ska jag möta Sara i stan sen och så ska vi hämta min skatt, Casper Kanalj. Sen blire fika i stan med Empis!