Come to your senses

Måste bara få skriva av mig lite innan jag går i taket. Allt börjar gå mot sitt slut och jag stressar ihjäl mig. De tre senaste dagarna har jag inte kunnat andas ordentligt utan det känns som om det ligger en tegelsten i halsen på mig och att jag inte får ordentligt med luft. Folk får tycka att jag är löjlig om dem vill men det är mycket just nu och jag vet inte hur jag ska klara av det. Imorgon kväll ska jag ha skickat in 2 arbeten till Engelska C, plus två mindre inlämningar. Jag vet inte om jag klarade av provet i religionkunskapen men OM jag inte gjorde det så måste jag göra om det men när? Skolan slutar nästa vecka så måste klämma in det då. Gud vet när hon rättat klart provet, hon har ju inte svarat på mina mail. På onsdag kanske hon klämmer ur sig "Du fick inte godkänt på provet" och då måste jag hinna klämma in det. Jag har legat efter med inlämningarna i människor i behov av stöd också, och jag såg igårkväll att den kursen slutar denna veckan. Samma vecka som jag har 4 körlektioner 70 min var, utbildningskontroll, ska lämna blod, jobba, ha obligatorisk närvaro på en lektion, 4 timmars prov och slutprov.

Folk peppar mig och jag VET att jag kommer kunna fixa det. Men det betyder inte att jag är mindre stressad. Jag har hjärtat i halsgropen som slår 2 gånger snabbare och andningen är insane. Stoffe gör vad han kan, han är så snäll och uppmuntrar mig hela tiden. Mamma och pappa med, dem peppar mig som fan inför körkortet. Mina syskon också, och Linda. Och ändå sitter jag så nära till tårar. Jag har inte ens tanken på att ge upp, men jag vill bara orka. Två veckor kvar. Två dagar nu full av pluggande och inlämningar. På ett sätt är det bra att jag inte lämnat in inlämningar i distanskursen för nu får jag genomgång av det innan provet.
Jag måste fokusera. Ta en sak i taget.

Den 23e april satte jag mig för första gången i en bil och körde. Förra tisdagen, 15 maj, körde jag på motorvägen. 
"Vila kan jag göra när jag är död!"

Proven är skrivna, och jag TROR att jag i alla fall får godkänt på bägge. Jag är dock fortfarande sur över att läraren tryckte ihop dem tre bokreligionerna och ställer frågor som "Förklara vilken betydelse Abraham har för vardera religion." Stamfadern till alla men på olika sätt. Och när jag sa till henne att det eventuellt kommer gå lite sådär då jag är sjuk, har eng c prov, jobbat, övningskört och pluggat på körkortet så snäste hon till och sa: "Ja men alla här inne gör samma prov så klarar dem det så borde även du det." Okej kompiz! Menade inte att jag skulle få någon särbehandling, ville bara förbereda på att det EVENTUELLT kunde gå lite dåligt. Jaja, det får gå som det går!

Igår tvättade och pluggade jag, men på kvällen slappade jag faktiskt med Stoffe och såg på Hulken. Fast när jag skulle sova kunde jag inte somna för jag hade dåligt samvete över att jag inte pluggat. Men när jag väl somnat så sov jag gott!

Imorse pallrade jag mig till körskolan 7.30 för körning med Linda. Det märktes att jag inte är på topp haha det var lite ryckigt här och där men nästa vecka är jag (förhoppningsvis) frisk och är i mitt esse igen! Då ska jag köra som en Gud! På vägen hem ringde jobbet så jag ska jobba 13-21 och därefter hem och mysa med Stoffe. Imorgon åker han till Trönninge och stannar där en vecka för att passa huset medan hans föräldrar myset i solen på Mallorca. Så det lär bli tomt här nästa vecka men det innebär att jag kan fokusera helt och fullt på skola och körkortet :)
Medan regnet öser ner

Sitter just nu i soffan och pluggar på religionen. Jag har prov i det imorgon, tyvärr är det ihopkrystat på så liten tid att jag inte har en aning om hur det kommer gå. Det är de tre bokreligionerna (islam, judendom och kristendom) som är på ett och samma prov... Jag tror ni förstår varför jag känner mig osäker. Men det är bara att köra på! Det är rätt mysigt att sitta här nerkurad i soffan med en filt medan regnet öser ner utanför. Speciellt då jag åkt på en förkylning med försvunnen röst och feber. Men halkan gjorde jag idag ändå och det var lite läskigt men samtidigt är det bra att få prova på. Tyckte heller inte att det var jobbigt att sitta själv i bilen, som sagt - kul att prova på!

Och nu är allt bokat och klart, de sista körlektionerna, uppskrivning och uppkörning så att nu är det nervöst! Men jag tänker inte berätta datumen för någon öht. Då blir jag bara mer nervös för att om jag inte fixar det så måste jag berätta för alla: "Nej, jag kuggade. Nej jag blev underkänd." Och den tanken sätter verkligen igång kugghjulen, kugghjul som inte behövs just nu.

Det ÄR stressigt nu men jag får sånt stöd att jag blir starkare mentalt. Hittade detta fina meddelande från Sara när jag var färdig med halkan:Brum brum!

Fastän jag inte uppdaterar så mycket just nu och kikar in på era bloggar och läser/kommenterar så dyker det ändå upp kommentarer i mina inlägg. Detta gör mig superglad för ni verkar förstå att jag har mycket på gång nu men jag lovar att så fort jag har tid ska jag kika in och se hur ni har det. Tyvärr så funkar det ju så att för att folk ska klicka in sig på min blogg så måste jag in på en massa bloggar och kommentera inlägg. Och i nuläget har jag tröttnat på det. Jag läser de bloggar jag gillar (jag har direktlänkar på iPhonen) och tänker inte tigg om läsare. De som uppskattar min blogg läser den och slänger in kommentarer då och då så tack till er! Som sagt, nu på senaste har jag inte haft tid med att kommentera era inlägg men ändå kikar dem in på min blogg och slänger in en kommentar. Det uppskattas!

I övrigt så har jag jobbat mycket och kört som en galning! På onsdag är det halkan, så det går fort nu minsann. Tut tut snart är Sandra Linnea Nilsson ute på vägarna!

 Buss

Jag gick upp 04.30 inatt, och sammanlagt sov jag tre timmar. Det är cruising i stan idag (nu typ), vilket är en Halmstad tradition så jag hoppas jag ser några av bilarna innan jag smiter hemåt och däckar. Somnar nästan på bussen nu. Inte har jag fått någon mat i magen idag, kanske är det därför jag halvsover just nu. Skulle ha haft lasagne men Samba höll tydligen inte med (bild nedan)