I won't let the sun go down on you

Håll i hatten, det är Sandra bakom ratten!

Idag hade jag min första körlektion på Fartvinden, och det gick kalas tycker jag! Vi körde runt vid Kattegatt, HP och runt om. Körde till och med tillbaka till körskolan. Dragläget är fortfarande lite smått irriterande. Jag kommer ju iväg och det är långt ifrån hur det var första gången jag körde, men jag släpper upp kopplingen för snabbt. Men att växla och sånt kan jag, det är nemas! Denna veckan jobbar jag inget alls utan jag kan fokusera på skolan och körningen lite. Nästa vecka däremot blir fullspäckad.

Måndag 30/4: Delegeringsutbildning på Vallås med distriktsköterskan 8.30 - 11.30
Tisdag 1/5: Jobba 7.00 - 15.00
Onsdag 2/5: Skola 8.10 - 9.40 / Körning 13.40 - 14.50
Torsdag 3/5: Skola 8.10-9.40 / Plugga
Fredag 4/5: Körning 7.30 - 8.40 / Körning 8.50 - 10.00 / Jobb 14.45 - 15.00 (lördagen)
Lördag 5/5: Jobb fram till 15.00 / Plugga / Hem till mamma och pappa
Söndag 6/5: Mamma födelsedag, hipp hipp hurra! Men jobb från 9.00 - 20.00


Sen har jag ju skolan också som slutar nu i maj. Så jag måste verkligen röja undan så mycket som möjligt nu denna veckan. Halledar! Fan vilken klapp på axeln jag ska ge mig själv sen när jag fixat allt.
Har ett litet dilemma med gymmet med. Jag tror inte jag ska förnya mitt gymkort för i ärligehten namn så har jag inte råd. 300 kr/mån är mycket just nu. 300 kronor som hade gett mig mat istället liksom. Så vad ska jag göra istället? Ut och gå. Eventuellt börja springa? Just nu har jag tyngder på benen, visserligen bara 1.5 kg men jag har på dem när jag pluggar och bara knallar runt här hemma. Det är bra för mina knän i alla fall. Vad kan mer göra hemma? Situps, armhävningar? Vad finns det mer? Släng hit tips vettja!


Mamma ska få tillbaka cykeln snart så cykla kommer jag inte göra så mycket heller tyvärr. Därför är det ju dumt att säga upp gymkortet men... Jag är där inte tillräckligt ofta för att det ska bli 300 kr/mån. Det är helt enkelt inte värt det 

Smoothiestips tar jag också tacksamt emot, träningsbloggar. Ja rubbet! Problemet är att jag är kräsen som ett barn. Jag äter liksom INGA grönsaker och hatar fullkorn (klumpar) Vad gör man då?


Mitt 90-tal

De små skönheternaAnledningen till varför jag älskar mitt makroobjektiv 


Att åka till mormor på våren

Vi har varit ute i Kvibille idag för att fira mormor. Och här är en av många anledningar till varför det är så härligt att åka ut dit. Nu till våren har dem fyra flasklamm, på bilderna syns Bläsen och Pricken. Dem är så tama och mysiga! För de som inte vet så är flasklamm de lamm som mamman stött bort eller så har mamman dött. När lammen föds så kanske en annan tacka (fårmamma) slickar på lammet för att slicka rent men då tar den riktiga mamma inte emot sitt lamm. Så dessa sötnosar springer runt på mormors gård och vill att man ska kela med dem. Och det gör man ju såklart! Och dem måste ju ha mat så vi har matat dem också. Gullefjun.

Jag sprang runt och fotade lite blommor med så kommer nog uppdatera lite då och då med bilder. Hittade de blåa blommorna (som jag inte kommer ihåg vad dem heter, Skrilla eller något) och när jag låg där och fotade som en tok hittade jag de första vitsipporna som blommat med! De första jag såg låg bland en massa löv, tyckte det såg fräckt ut. Sara tog kort på mig där jag låg på marken med kameran intryckt till ansiktet haha, kommer nog upp senare.


Bästa vän - mariellebock.blogspot.comLewis Carroll7 April: Skugga

Då även vi nere i Halmstad fått lite snö så blir det ingen skugga för solen finns inte till synes någonstans. Så det får bli en reflektion istället. Skulle egentligen ta bussen 08.02 till österskans, men självklart så går den bussen helt plötsligt inte. Så jag gick till Österskans, tar bara 10 minuter. Men det är -3 grader ute. Och jag var dum nog att inte ta på mig vantar. Fast det visade sig att en morgonpromenad inte var så tokigt, det var faktiskt väldigt uppfriskande!

Igår övningskörde jag med pappa och det gick hur bra som helst. Kopplingen och dragläget var inga problem alls, inte ett enda kärringastopp fick vi. Körde i 1 1/2 timme, från industriområdet till östra stranden och runt, runt, runt. Känns hur bra som helst! Jag känner mig så glad och lycklig nu, det är helt sjukt. Köpte en sak igår med som är superbra till framtida fotosessioner. En gammal grej. Bild och inlägg kommer upp imorgon ;)

Nu ska jag jobba fram till 21.00 och när jag kommer hem har Stoffe fest hos oss. Skoj!6 April: Lunch5 april: Något litet

Blir en dag försent men gårdagens fotouppdrag var något litet. Så jag slänger upp en bild på lilla underbara Ellen från hennes 3 årsdag.Lista: Ett foto om dagen i April

Tänkte bara inleda med att natten gick superbra. Sov knappt något men det var bara för att det kändes ovant. Så nu ska jag hem och vila upp mig inför morgondagens pass :)

På instagram kör jag något som heter "photoadayapril" så har man en lista på något som man postar ett foto av varje dag. Idag är det 'Someone that makes you happy' och jag tänkte att jag kan ju blogga den listan med! Snilleblixt åhjaja. Och instagram har även släppts för android användare nu så; ladda hem och följ mig så jag kan följa er med detsamma! Eller kommentera vad ni heter på instagram :)

Någon som gör mig lycklig är självklart min älskling Christoffer.
'Jag älskar dig mer än igår men mindre än imorgon.'Påsklov? Knappt!

Full rulle på Stålgatan i Halmstad idag! Jag är supernervös inför att jobba natt, men ändå lite pepp. Vill komma igång med det så fort som möjligt. Så väskan är packad, godis är inhandlat och iPaden är fullsmockad med Smallville för jag tror inte jag kommer kunna sova inatt. Jag jobbar idag 14.45-13.00 imorgon och på torsdag jobbar jag 13.00-21.00 och jag ska även jobba på lördag 09.00-21.00. Visserligen påskafton men det är inget jag firar direkt så det gör inget. Vi har alltid firat påskafton på Länken med pappa, och det har ju varit mysigt på sitt sätt men nu när vi flyttat hemifrån blir firandet blir inte av liksom. Därför jobbar jag hellre!

Övningskörde även med pappa i söndags och det märks ju att jag inte suttit i förarsätet på en bil på 4 år. Och tilläggas skall att jag då, för 4 år sedan, endast övningskörde en gång! Så ni kan ju förstå hur mycket kärringstopp vi fick i pappas ford focus. Åh herregud så dåligt jag körde! Koppling och dragläge var inte mina vänner i söndags, halledar så dåligt det gick! Men mot slutet gick det lite bättre. Och igår så ville jag öva på just koppling och dragläge så jag och Christoffer lånade Lottas mysiga lilla Ford och övningskörde lite. Och inte ett enda kärringastopp fick jag, så det finns hopp för mig ändå! 

Ni märker att jag skriver lite hafsigt och slafsigt, det är för att jag är lite smått stressad och nervös. Men ni får ha en superhärlig tisdag så hörs vi imorgon, eller ikväll. Tjingeling!


Favorit i repris


Det blev ingen fotografering igår, vädret slog om till mulet och kyla. Sjukt tråkigt, men det tar vi igen snart. För övrigt så kliar det i fingrarna på mig nu så det blir väl lite mer bilder. Eller ja, Nikonbilder. Just nu är det mycket bilder fast dem är tagna med instagram (nilssonsandra om ni vill följa). Funderar på att göra en ikon vid bloglovin' där mitt instagramnamn står? Låter det som en bra idé? Många har ju instagram så att! Ojoj sedär nu spårade jag ur som vanligt. Dem kallar mig Urspårarn! Nej. Men tillbaka till saken, lite mer konstnärliga och högupplösta bilder kommer snart. Hoppas ni inte lider för mycket. Fast ni kanske gillar instagrambilderna? Släng hit lite kritik nu, 40 olika besökare varje dag men nästan ingen kommenterar. Bara ös på med kommentarer, det är så trevligt att kika in hos er som kommenterar.

Bilderna ovanför är från balen förra året, på min fd. jobbarkompis Hanna. Bilderna är tagna ute i Tylösand. Jag hoppas jag får fotografera i år igen. Hon var vacker som en prinsessa, och det var värt de skållheta timmarna i den gassande solen.