Köksö

För två veckor sen fick jag och Christoffer en köksö, och såhär blev det!



God jul! (En dag försent men äh!)

Jag och Christoffer fick en massa fina julklappar till lägenheten igår! Jag är riktigt riktigt glad över allting! Jag tog lite foton på lite av julklapparna (inte allt, det orkar jag inte!)

Vi fick en elvisp och ett våffeljärn i Chilliserien, nu är den nästan komplett. Riktigt snygg design på den serien. Fick detta av mamma och pappa.

Vi fick en jättefin vas och en fin fruktskål, även det av mamma och pappa.

Lyktan fick vi av mamma och pappa. Och ljuset fick vi av Sara. Det står på mitt nattduksbord, finfint!

Dem fina svarta vasarna fick av Isabell, sjukt snygga!









Jag fick även en fin väska av Sara, presentkort på H&M av mina föräldrar och mormor, gardinkappa av mormor, bäddset av mamma och pappa, badbomber av Roy och Susanne, pengar av Roy och Suanne, fotopapper av Emil och Ellen, morgonrock av Johanna, öronhängen av Thobias och lite mer som jag inte kan komma på just nu.
Riktigt roliga julklappar! Ikväll ska jag och Christoffer till bröderna Ivanov på julbord och sen drar vi ut till krogen. God jul på er och glad fortsättning!


Julmys

Jag och hjärtat sitter i soffan just nu, vi båda har ordentlig träningsvärk då vi fick hem vårt Kinect igår! Självklart testade vi på det, och det är riktigt roligt! Tänk vad kul vi kommer ha på nästa fest. Jag hade stängning idag, så när jag kom innanför dörren hade Christoffer börjat med maten så jag gick ut med Samba och när jag kom tillbaka åt vi medan vi tittade på Family Guy. Och just nu spelar Christoffer ett nytt såel på Xboxet; Nier. Vilket är jättespännande så vi är bägge rätt fast i det.

Imorgon har jag öppning, 17.00 ska jag klippa mig och sen ska jag och Christoffer julstäda och göra fint här hemma. Sen ska vi ha mycket julmys på kvällen, och på fredag firar vi vår första jul tillsammans! I love you!


Minnen ska leva och skänka oss ro



Vandor ute i dimman




I love you, grandma.


Jag känner att jag saknar mormor lite. Min lilla älskade mormor, som har gått igenom så mycket just nu. Alldeles för mycket. Jag är fortfarande arg över att någon gjort så mot henne och morfar. Att någon förstört tryggheten. Jag vill verkligen åka ut till Kvibille, jag önskar bara att jag hade bil och körkort. Lite krux.

När jag var liten bodde jag praktiskt taget hos dem. Oftast sov jag över men det hände lätt att jag framåt kvällen stod jag med Gammelfarfar (mitt gosedjur) i famnen, stod tyst och stirrade ut över hagen med tårarna nära. Då kom alltid morfar och frågade mig med sin trygga röst om han skulle köra hem mig. Och det gjorde han. Alltid. Hur sent det än var så tog han mig i handen så gick vi ut till mormor och sa att jag skulle åka hem. Hem till mamma och pappa. Mormor gav mig alltid en stor varm kram och resten av mina chips, så satte jag och morfar oss i den roda volvon och så körde han hem mig. Ända ut till Kalinebo. Och nästa helg var jag där igen. Hjälpte till med fåren, rusade runt, blev attackerad av galna tuppar, åt mormors underbart goda klyftpotatis, läste, vävde, sprang runt och fantiserade. Jag kunde sätta mig någonstans och läsa i timtal. Och när jag kom tillbaka följde jag efter mormor överallt och berättade allt som jag hade läst. Och mormor lyssnade alltid. Hon var så glad bara över att ha mig där. Även idag, när jag kliver in över den tröskeln så blir mormor så otroligt glad. Hela hennes ansikte lyser upp och jag blir alldeles varm inombords. Hon är ju min mormor.

När jag var polisförhör så försökte kommissarien trycka på lite knappar och sa därför "Morfar och Margaretha" hela tiden. Jag och mormor är inte blodsrelaterade, och bara för det skulle han trycka lite extra på det. Tillslut blev jag lite sur och sa till honom att säga morfar och mormor - för hon är min mormor. Det finns ingen som jag skulle ersätta henne med. Jag saknar henne, och morfar. Jag saknar att vara liten och åka ut till Kvibille. Att åka till Ekeberga för att hugga en gran, sätta stängsel eller släppa ut baggarna. Allt var så himla kul! Jag saknar det. Jag hatar att jag växt upp, på ett sätt. Jag vill fortfarande kunna vara den lilla, busiga, envisa och nyfikna Sandra. Mamma och pappa kunde bli lite irriterade på mig när jag alltid frågade så mycket; men inte mormor. Jag frågade henne varför hon aldrig blev irriterad på mig.


"Frågar man ingenting får man ingenting veta." - svarade hon med ett leende på läpparna.


Isabell Lisa Camilla Nilsson



Tallest man on earth

Nästan en vecka sedan jag uppdaterade bloggen, rätt dåligt av mig måste jag medge. Den här helgen har hur som helst inte varit på min sida - i fredags åkte jag på en fruktansvärd nackspärr. Jag skulle testa en tomteluva (?) på jobbet och helt plötsligt knakade det till ordentligt i nacken och fy satan vad ont det gjorde! Men jag hade ju stängning så jag fick snällt jobba på, såg dock ut som ett retard. Grimaserade och hade huvudet på sned. När jag kom hem tog hjärtat hand om mig, hjälpte mig ta av mig och massera. När natten kom då så hade jag riktigt svårt att sova, kunde inte ligga på ena eller andra sidan, rörde på mig som tusan. Vid tre tiden hade jag ännu inte somnat och då vaknade Christoffer och sa att han älskar mig men att han går och lägger sig på soffan. Haha! Jag bad om ursäkt för att jag var så jobbig men han (som är så söt och bäst) sa att det inte var mitt fel så kysste han mig. Förstår ni att Christoffer är bäst i världen?

På lördagen kunde jag inte ens resa mig upp så det blev inget jobb för mig. Plus att jag åkte på en förkylning. Så idag är det heller inget jobb, nacken bråkar och förkylningen retas genom att göra så jag nyser lite då och då. Gulligt av min kropp.
Jag vaknade imorse av att Christoffer viskade att han älskar mig, det är det absolut bästa sättet att vakna på! :) å höll han om mig hårdare så somnade vi en liten stund till.
Förstår ni hur mycket jag älskar honom?


Morgon i stallet

Jag gick upp tidigt imorse för att följa med Martina och Sara (bruttan på bilden) ut till Holm, där Martina har sin fina häst Vandor. Hon ville att jag skulle ta lite kort på honom så hon kan skicka ut julkort så det gjorde jag jättegärna! Det var dock extremt mycket dimma så bilderna blev lite "dimmiga" eller vad man ska säga haha.

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet f.ö, börjar klockan två och jobbar stängning. Så efter stängningen så ska jag faktiskt vara kvar på Bus då det är personalfest där ikväll! Så jag får göra mig iordning lite snabbt där efter jag slutat så stannar jag fint där tills resten av folket kommer. Kameran hänger med, dock inte system men digitalkameran så några skojiga bilder hoppas jag på.




Snö, snö och ännu mer snö

Det snöar för fullt här i Halmstad. Fast det är riktigt mysig snö! Bara faller och faller, och det är alldeles vitt på marken. Just nu sitter jag i soffan, ska snart börja röra mig mot mamma. Vet inte om jag ska gå eller ta bussen, får väl se vilket jag gör. Fast Samba ska med, hon är nybadad och nyborstad minsann! När jag kom hem från jobbet städade vi lägenheten, och sen badade Christoffer Samba.
Haha så tjurig hon var! Hon är en redig liten tjurskalle vår vovve, men ändå världens sötaste 

Nej nu ska jag göra mig iordning för kylan och snön! Kommer kanske upp en bild senare ikväll, vi får se vad som händer.


- tjosan i trosan!

Hej ,
jag heter Klarah ginger von larsson och jag är sandras favorit.
Eftersom jag är en sån grym bloggare så gästbloggar jag åt Sandra. Gulligt va?
Vi sitter och myser i soffan och Isabell hennes söta lillasyster är också här.
Nu ska vi fortsätta mysa.
puss och kram skumbanan

här är jag!
klaaraamanda.blogg.se! YAAAMAAAN


Like the wind, the years go by.


Isabell och pappa