Att åka till mormor på våren

Vi har varit ute i Kvibille idag för att fira mormor. Och här är en av många anledningar till varför det är så härligt att åka ut dit. Nu till våren har dem fyra flasklamm, på bilderna syns Bläsen och Pricken. Dem är så tama och mysiga! För de som inte vet så är flasklamm de lamm som mamman stött bort eller så har mamman dött. När lammen föds så kanske en annan tacka (fårmamma) slickar på lammet för att slicka rent men då tar den riktiga mamma inte emot sitt lamm. Så dessa sötnosar springer runt på mormors gård och vill att man ska kela med dem. Och det gör man ju såklart! Och dem måste ju ha mat så vi har matat dem också. Gullefjun.

Jag sprang runt och fotade lite blommor med så kommer nog uppdatera lite då och då med bilder. Hittade de blåa blommorna (som jag inte kommer ihåg vad dem heter, Skrilla eller något) och när jag låg där och fotade som en tok hittade jag de första vitsipporna som blommat med! De första jag såg låg bland en massa löv, tyckte det såg fräckt ut. Sara tog kort på mig där jag låg på marken med kameran intryckt till ansiktet haha, kommer nog upp senare.


Marie

Ohhh så härligt att åka till mormor på landet, hoppas att hon blev ordentligt firasså fina bilder


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/
Lovisa [FOTO]

sv; Jahaaaa att den är nere nu typ? :( det suger! hoppas den kommer tillbaka för dig med:)den första bilden är så himla söt, älskar små getter/lamm!


Blogg: http://lefoto.blogg.se/
Jouline♡

Jag blir med shoppingsugen^^ Ja dom är verkligen fina dom kläder :)Vilka toksöta lamm och fina bilder!


Blogg: http://stylebyjouline.blogg.se/
Ninni - Foto & Vardag

så fina bilder :)sv- han ramlade och slog i en bokhylla =/ gick att tejpa iaf, och han slapp få stygn :)


Blogg: http://ninnzanlee.blogg.se/
Tjugofemte December ♡

Gud så länge sedan jag hälsade på hos dig!

Så himla söt kalv :)Kramen och ha en bra dag!

/Carola


Blogg: http://decemberme.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR