High Key

High Key kallas en bild som domineras av ljusa toner. Jag älskar ju ljusa kontrastrika bilder, men utan de ljupa kontrasterna blir det alltså High Key. Motsatsen är såklart Low Key. Vilken bild tycker ni bäst om? Den i färg eller den i svartvit?

Nu ska jag, Christoffer och Samba snart ut och åka lite. Kanske en sväng till stranden och gå lite. Kameran följer med i alla fall och jag hoppas på nya fräscha bilder! Jag har ju några läsare, vet inte vilka det är men tveka inte att slänga en kommentar om ni kikar in! Alltid roligt att höra era tankar och åsikter. Är det något ni önskar mer av i bloggen? Mer bilder - i såna fall av vad? Mer text, mer skriveri om mitt personliga liv. Eller endast kamera relaterat? Som sagt, jag är sugen på att verkligen blogga igen så kom lämna en kommentar om vad ni vill läsa om i min blogg. Vi spelar ju rätt mycket xbox, kanske hade det varit kul med lite recensioner? Photoshoptips? Före och efterbilder? Ja, ni bestämmer! 

Hoppas er lördag blir askalas, may the force be wityh ya'll! :}

Psst... Glöm inte att följa mig på instagram om ni har - nilssonsandra.



Marie - Fota lyckan i vardagen

Vackra kort och låter toppen att du vill börja blogga mera igen, gillar att f¨å lite fototips, men gillar även vardagsbloggar, så det kan du köra på =D



Hoppas att eran fotostund var givande

=D


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/
Susanne

Hej hej, jag gillar den svart o vita.

thea

svårt! gillar båda men måste nog säga svartvitt :) älskar svartvita bilder, hehe :) vart har ni fått tag på masken förresten? har letat sådana ÖVERALLT!



kram


Blogg: http://theaholmqvist.blogg.se/
sannas rum

Fantastiskt fint (:


Blogg: http://sannasrum.se
LIFE by TESS

Superfina båda två med den svart/vita var ng snäppet vassare;)


Blogg: http://misstess.se
kiwiberries

åh vilken vacker bild! jag fastnade för den svart vita mest!


Blogg: http://kiwiberries.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR