Förändring

Jag känner att det är dags att jag gör förändringar i mitt liv. Jag har redan gått ner några kilon men nu ska jag ge mig på en "snacksfri" månad. Inte helt och hållet för det vet jag att jag aldrig kommer klara, men jag ska göra så gott jag kan. Bort med chips, godis, pizza och framförallt ostbågar! Klart jag kommer kanske att baka något gott (kanske inte) men jag tänker inte bli ett hälsofreak rätt av sådär. För kom igen, alla som känner vet mig att det är alldeles för gott minsann. Men nej, jag ska vara realistisk. Ostbågar, chips, godis och pizza - bort! Ska testa det i en månad så får vi väl se sen vad som händer. Förhoppningsvis är jag inte så sugen sen. Just nu känns det som om jag äter det bara för att..? Som mellanmål typ. Och det är superdåligt! Läsk dricker jag aldrig så det där slipper jag masa mig ifrån. Ramlösa/Loka eller vanligt vatten är bäst för mig. Jag dricker det konstant.

Sen ska jag bli bättre på att pallra mig bort till gymmet. Jag har tiden till en timme varannan dag, jag måste bara få in det i rutin. Måndag, onsdag, fredag och söndag. Det är inte för mycket begärt. Dessutom cyklar/går jag överallt jag ska redan då jag inte ha körkort och bussen är onödigt om jag inte ska några långa sträckor. Det är väl därför jag gått ner några kilon redan. Men mer ska bort! Mina ben och min mage ska bli fit igen. Jag har alltid varit av den mulliga typen men förut tränade jag 2 ggr/veckan. Sjukgymnastik i en halvtimme vardera pass för min knän. Och då kunde jag kränga två ostbågepåsar och allt möjligt skit men jag höll min vikt. Jag hade regelbundna kostvanor och regelbundna pass. Mina knän gör inte ont alls mycket längre men ibland när jag suttit stilla för länge gör dem ont. Eller när det är kallt ute. Men till skillnad från förr så gör det dem inget längre att jag gymmar och drar på allt jag kan. Tvärtom är det skönt för mina knän när det gör ont på det sättet, det är väl psykiskt skulle jag tro. Men den sortens smärta är skön för då har man verkligen gett järnet. 

Jag har kläder som inte passar längre, mina byxor ramlar av. Jag behöver nya kläder men som student är jag lite smått fattig tyvärr. Jag letar jobb som en tok och hoppas helt enkelt att någon arbetsgivare i Halmstad behöver en flitig arbetsmyra snart! :) Det kanske bara är jag som känner att mina klädstil är tråkig och ful men till er som tittar på mig varje dag - håll ut! Snart så hoppas jag kunna förnya min garderob. Förhoppningsvis lite nya skor också! 

Varför gör jag det här, varför vill jag ändra på mig? För att jag vill må så bra som jag möjligtvis bara kan. Jag vill inte ha det här "hullet" som jag lagt på mig. Jag vill vara sådär snygg som jag en gång var. Inte smal, men muskler istället för fett liksom. Låter apäckligt men så är det ju. Sen vill jag vara snygg i de nya vårkläderna och mår jag bättre i mig själv så blir allting mycket lättare. Jag är 20 år gammal och även om jag har hela livet framför mig och en sambo som älskar mig för den jag är och hur jag än ser ut - så vill jag inte vara den som "Nä, det är lugnt. Jag kan se ut hur jag vill, jag håller mig helt enkelt inne och så får livet helt enkelt flyga förbi." För säga vad man vill, det händer många. Att man sitter i sin egen bubbla och fokuserar på sitt och ingen annans.

Jag vill spendera livet med Christoffer, med min familj och mina vänner som en positiv och hälsosam tjej. Det låter som om jag är supertjock, den tråkigaste och mest negativa tjej som funnits men det är jag inte. Jag vil baral inte riskera att det blir så, för truth to be told; det kan mycket väl bli så. Jag tänker ta mig an resten av året som Sandra Nilsson. Som mig själv. Det är dags för att bli så bra som jag kan bli, leva ut min potential.

Detta är ett nytt kapitel i mitt liv. Det kommer bli inlägg om gym, matvanor, fotografering och livet. Följer ni med mig?


linnéa - fotoblogg

SV: Tackar så jättemycket! :)


Blogg: http://linnealinneaa.blogg.se/
Maria - Bloggdesigner

Förstår att du längtar :) Man förstår inte vad man gjorde innan man fick barn hihi :)


Blogg: http://photographybyristo.blogg.se/
www.goldenhorses.blogg.se

sv. Tack så mycket. (: Ja gärna! Det skulle vara toppen. CC:


Blogg: http://linaspyssel.blogg.se/
Linas Pyssel & Foto.

Tack så mycket! :D


Blogg: http://linaspyssel.blogg.se/
Marie - Fota lyckan i vardagen

Klart vi följer dig och duuuktig du är, det är bra då man kommer dit och vill ändra sig. Många gånger vill hjärnan det bara men inget mera än så händer.Både kropp själv och hjärna måste vilja =D


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/
Jeanette

sv: vad bra att du tycker det :) Ja man får göra som man vill och tycker bli bäst ^^läget med dig annars idag då?


Blogg: http://mrnikon.blogg.se/
lovisa [foto & vardag]

SV tack! :)ja, hoppas verkligen att inspirationen kommer nu så småningom


Blogg: http://llovisafritzson.blogg.se/
sannas rum

Självklart kan du ta bilden (:


Blogg: http://sannasrum.se
Moa

Sv: Ja hästar är helt underbara! Ska vi göra en "follow for a follow?" :)

Jag heter MoaWiktorsson på instagram :)


Blogg: http://photobymw.blogg.se/
Marie

Tack snälla för du tipsade om mig hos photogrphybyristoRar du är


Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR