Det är inte så enkelt som du tror.

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen, jag är en ärlig människa. På gott och ont! Jag har skaffat mig många ovänner längs vägen och jag förväntar mig inte att alla ska tycka om det. Men det är den jag är. När folk ljugit omkring mig har jag lagt korten på bordet och även om folk blir förbannade tackar dem mig sen. För lögner tär på själen.
 
Jag har stått i så mycket skitsnack och lögner det senaste och jag lade alla korten på bordet. Och i just det ögonblicket struntade jag i vem jag avslöjade för det räcker nu! Enough is enough. När ska du inse att du sårar dig själv och varenda själ runt omkring dig? Alla får ljuga för dig, en lögn som bygger på en lögn som bygger på en lögn. Du slänger bort ditt liv, beter dig som en snorunge och bryr dig bara om dig själv. Ja jag skriver här, på en blogg som nästan ingen läser för detta är mitt sätt att hantera all dem förbannade och irriterade känslor i mig. Du får blir hur arg du vill. I februari fick jag en knäpp när du tog ut all din ilska på Sara, som inte gjort någt annat än ställt upp för dig! Jag skrek mig hes på Andersberg, men jag sa inget som inte var sant. Jag såg det i dina ögon att du tog åt dig, jag såg att det glimtade till i själen. Och det gjorde ont i mig men hur i hela helvete ska du annars förstå? När ska du lyssna på ditt eget hjärta och din egen hjärna och förstå vad det är du vill? Du rusar in i saker men människor som du inte helt kan förstå dig på ännu. Du är 20,  är det en mogen ålder? Jag är 22 och jag är långt ifrån mogen. Men jag försöker att ta mitt ansvar. 
 
Du ljuger, du sårar och du spinner vidare i en ond cirkel. Hur ska jag göra för att få loss dig? Kan någon ens göra något eller är du dömd att föralltid virvla ner i ett hål av din egen girighet och förvirring? Vad kan jag som syster göra för att få loss dig ur din dömda cirkel? Tror du jag berättar sanningen för att vara jävlig? För att ännu en gång få chansen att vara en retlig syster? Tror du att jag gör det för att såra dig? 

Jag vet att det lyfter en sten från ditt hjärta men självklart kan du bli sur för att jag lägger mig i. Men hur kan jag låta bli? Du slänger bort ditt liv!! När ska du hitta ditt jävlaranamma?! Säga att det räcker nu och reda ut dina trassliga känslor! 

Jag är långt ifrån perfekt, fråga min underbara sambo som får stå ut med mig dag in och dag ut. Men han får se hur mycket det här sårar mig. Vem ska jag visa det för om inte honom? Jag ljuger, jag vill också sopa mina problem under mattan. Men Christoffer hjälper mig reda ut dem. Han hjälper mig att mogna.

Jag är din syster och jag kommer alltid att älska dig. Precis som jag älskar er alla fem. Men jag kommer inte alltid orka att försöka slå ner en vägg som vägrar rasa. Även om jag skulle vilja säga att jag aldrig kommer ge upp.

Jag vet inte vem som ska hjälpa dig att mogna men du måste försöka. Snart sitter du i en grop som är så djup att du inte kan ta dig ut. Tänk dig för.

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR